• zomeravond voor prinsessen headerkopiekopie

Zwoel, zinderend en vooral: sfeervol. Juist in een karakteristieke mannenwereld waarin de auto het middelpunt vormt, is de bijdrage van de vrouw van onschatbare waarde. Om deze reden organiseert Prins op donderdag 2 juli a.s. een speciale ‘Zomeravond voor Prinsessen’; een VIP-avond exclusief voor de vrouwelijke Prins klant. En diens vriendinnen!

Een sfeervolle zomeravond

Het beloofd een bijzondere happening te worden vol glitter, glamour en natuurlijk: Prinsessen. Te midden van talloze beauty arrangementen, modeworkshops en een presentatie van een authentieke wijnproeverij, kunt u ongestoord en in stijl genieten van classy hapjes en een goed glas wijn. Ladies only!

Wat is er te doen:

  • Proeverij van zomerse wijnen en hapjes 
  • Een vrouwelijke kijk op auto's door Evelin Dorssers, autojournalist bij Femme Frontaal
  • De laatste trends op gebied van MODE en WONEN
  • Luxe Maserati taxiritten 
  • Dresscode: zomerse pasteltinten! 

 

 

Naast alle gezelligheid, beauty tips en modeadviezen, biedt deze avond een uitstekende gelegenheid voor een avondje uit met Prinsessen onder elkaar. En uiteraard is er volop aandacht voor de mooiste auto’s. Immers, vrouw of geen vrouw; échte schoonheid op wielen kan iedereen bekoren!

 

Mede mogelijk gemaakt door:

Win een VIP treatment

Een 'ladies night' bij Wim Prins, daar mag een stukje autobeleving natuurlijk niet ontbreken! Onder alle inschrijvingen verloten wij 3 VIP treatments! U wordt in stijl thuis opgehaald door een chaufeur in een auto uit onze Prins Esclusivo collectie. Schrijf u dus snel in en wie weet staat er straks een roffelende vierwieler voor uw deur!    

 

Waar & wanneer

Het feest barst los op donderdag 2 juli 2015 vanaf 19.00 uur tot 23:00 uur in onze showroom aan de Galvaniweg 1 in Nunspeet.