• Header iMac

Zoekopdracht & Zoekalarm

Het is wel ons uitgangspunt, maar niet altijd realiseerbaar: voor iedere liefhebber de ideale auto in het assortiment hebben. Ongeacht de smaak of het budget. Desondanks zijn we ervan overtuigd dat uw droomauto ergens rondrijdt.

Om zowel het bereik als de bereikbaarheid te vergroten, introduceert Wim Prins het zoekalarm en de online zoekopdracht: hiermee helpen we uw droomauto zo snel mogelijk realiteit te maken. Zonder te hoeven afwijken van een vertrouwd adres en hoog serviceniveau. Want snelheid is niets zonder kwaliteit. Vul de gegevens van u en uw toekomstige auto hieronder in, dan doen wij de rest!

Zoekalarm

In geval van een zoekalarm geven we u een seintje indien de door u opgegeven auto wordt ingekocht of ingeruild. Op die manier bent u de eerste die het weet wanneer uw droomauto voorradig is.

Zoekopdracht

Liever meteen actie ondernemen? Met een zoekopdracht stellen we alles in het werk binnen ons uitgebreide netwerk om de ideale auto op te sporen. Uw wens wordt direct omgezet in een gerichte zoektocht. U lift mee op jarenlange ervaring en een groot web van relaties die dichtbij het vuur zitten.


 

Zoekalarm instellen
Zoekopdracht doorgeven
Merk*:
Model*:
Brandstof*:
Transmissie:
Km-stand:
van: Tot:
Bouwjaar:
van: Tot:
Prijs:
van: Tot:
Kleur:

Uw gegevens

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Privacy Policy
Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en alleen gebruikt worden voor bovenstaande doeleinden.