• header

Informatie voor deelnemers

Goed nieuws, de Prins Tour zit volgeboekt! We hebben voor u een plek gereserveerd voor tenminste één equipe (2 personen + 1 auto). 

We hebben nog wat informatie van u nodig voor de hotels en het autotransport. Graag vragen wij u deze informatie aan ons door te geven middels onderstaande formulier. Ook willen we u vragen om een aanbetaling van €750,- te doen, hiervoor zult u na het invullen van uw gegevens een factuur ontvangen.
 

Programma, in het kort.

We verzamelen op maandag 11 september, op een steenworp afstand van Nice in een sfeervol 5 sterren hotel Le Mas De Pierre. Het hotel bestaat uit 6 Provençaalse bastides (typisch Frans landhuis) te midden van olijfbomen en tuinen in de heuvels van Saint-Paul de Vence.

Op dinsdagochtend gaan we van start! Dat doen we in de ‘Grand Canyon of Europe’: de Gorges du Verdon. Dat is slechts een begin, de rest van de week een heel aantal (minder bekende) adembenemende bergpassen beproeven! Om u een idee te geven: Col AgnelCol d’AllosCol di Sampeyre.

Halverwege de week zullen we in Italië arriveren, waar onder andere familie Brezza van Hotel Barolo ons vol passie alles zal vertellen (en laten proeven) over hun trots: Italiaanse wijn en Italiaans eten. Ook zijn we welkom om de bijzondere Lancia Martini collectie van Giorgio Schön te bekijken! 

We eindigen de Tour op zaterdag (laatste overnachting van vrijdag op zaterdag) aan het Lago Maggiore in Villa Aminta. Indien van toepassing zal hier uw auto aan het einde van de middag weer op transport naar Nederland gaan. Er staat voor de zaterdag geen route meer in de planning dus u bent vrij om bijvoorbeeld een bezoek te brengen aan Milaan, het Lago Maggiore, Lago d'Orta of bijvoorbeeld het nieuwe Alfa Romeo museum.

Vluchtinformatie:

Heen: de heenreis vliegt op Nice. Het hotel ligt op 15 min rijden van het vliegveld. We raden u aan een vliegticket te boeken 

Terug: het dichtsbijzijnde vliegveld is Malpensa, Milaan. 

Prijzen:

Deelname Prins Tour per equipe:  €2.950,-

Van maandag tot zaterdag, inclusief overnachtingen, ontbijt, lunch en diner (geen lunch & diner op de zaterdag). Bij elk diner zitten twee of drie drankjes inbegrepen. 

Prijs is voor een tweepersoonskamer, voor twee losse kamers komt er een meerprijs bij.   

Extra overnachting vóóraf en achteraf:

Van zondag 10 op maandag 11 september, Le Mas De Pierre: €376,- (excl diner)

Van zaterdag 16 op zondag 17 september, : Villa Aminta €330,- (excl diner)

Autotransport:

Nunspeet-Nice €600,-

Milaan-Nunspeet €600,-

 

Uw gegevens

We hebben voor de reserveringen van de hotels en het autotransport wat gegevens van u nodig. Zou u onderstaande formulier voor ons in willen vullen? 

 
Deelnemer 1
 
Deelnemer 2
 
Overig