• _0003_DSC_0548
  • _0000_DSC_0671
  • _0002_DSC_0430
  • _0001_DSC_0745
  • _0004_DSC_0468

De Prins Tour 2017

De bladeren vallen van de boom, de temperatuur daalt en de dagen worden korter. Hoogste tijd om een heerlijke, zonovergoten najaarstrip te boeken naar het prachtige, warme zuiden van Europa!

Inderdaad, u leest het goed: bij Prins zijn we van plan een waardig vervolg te geven aan de sfeervolle Prins Italië Tour van 2015. Met zo’n succesvolle rit was het natuurlijk slechts een kwestie van tijd voordat de volgende reis zich zou aandienen.

Het plan

Het plan is om op maandag 11 september 2017 te starten in het pareltje van Frankrijk: de Côte d’Azur. Via een scala aan tunnels (ramen en/of kap open, rechtervoet naar beneden en genieten maar!) wordt u vanaf de Franse zuidkust in noordelijke richting geleid, om vervolgens de prachtigste bergpassen te beklimmen. Per auto welteverstaan. Op ons (verlang)lijstje prijken bekende namen als Col de Lombarda en Col de la Bonnette, die met zijn top gelegen op 2.860 meter hoogte zichzelf de hoogste berg van Europa mag noemen.

Na het passeren van de Italiaanse grens doen we de schitterende kustweg van de legendarische Bloemenrivièra aan. We eindigen ‘de tour’ letterlijk en figuurlijk in stijl: modestad Milaan is de plek waarvan wij hopen op zaterdag 16 september samen met u te kunnen (na)genieten van wederom een Prinselijke belevenis!

Inschrijving

Heeft u interesse om mee te gaan? Schrijf u dan hieronder in!  

Sfeerproeven op z’n best

Wat kunt u zoal verder nog verwachten van Prins Tour 2017? Een bezoek aan een bijzondere autocollectie mag niet ontbreken tijdens deze unieke trip – je bent autoliefhebber, of je bent het niet… Over smaak valt bovendien niet te twisten; met de culinaire hapjes en smaakvolle drankjes die we er gaan nuttigen, is het sfeerproeven op z’n best!

We benadrukken dat het ons vooral gaat om de juiste mix van rijden, gezelligheid, vrije tijd en sfeer. We nemen u graag mee naar prachtige, unieke locaties die u ook op culinair gebied zullen verrassen.

Hoe verleidelijk dit alles ook klinkt, tot de échte smaakmakers behoren uiteraard de auto’s. Klassiek of modern; ze zijn allemaal welkom! Voorts verzoeken wij u vooral een goed humeur mee te nemen. Immers, gezelligheid staat voorop tijdens Prins Tour 2017!

All inclusive

De prijs per equipe zal +/- € 3.000,- all in zijn. Dat betekent: inclusief overnachtingen, ontbijt, lunch, avondeten en een rit/ervaring om nooit te vergeten! Autotransport, zowel heen als terug, behoort tevens (tegen meerprijs) tot de mogelijkheden.

Bent u erbij?!

Met hartelijke groet,

Team Prins