• Banner_PrinsBubbels_960x250

Prins Bubbels 2016

Het einde van 2016 nadert: een jaar dat lijkt te zijn voorbijgevlogen. Wat hebben we genoten!
 
Team Prins dankt u voor het getoonde vertrouwen en het delen van uw passie: mooie auto’s.
 
Traditiegetrouw sluiten we het jaar graag samen met u in stijl af tijdens de altijd gezellige Prins Bubbels. Tijdens Prins Bubbels staat een gezellig praatje in ongedwongen sferen voorop! Wij hopen van harte u de hand te mogen schudden vóórdat we 2017 vol gas inluiden!

Zien we u ook op de Prins Bubbels

We hebben graag een idee hoeveel mensen we kunnen verwachten, dus zou u ons hieronder willen laten weten of u er ook bij bent? We kijken uit naar uw komst!

Wat te verwachten in 2017?

Drie Prinselijke toerritten!

Ook volgend jaar hebben we weer genoeg om naar uit te kijken.
Op de agenda staan maar liefst drie tourritten: in het voorjaar zoeken we de lentezon op in de Ardennen, in september vindt de unieke Prins Tour 2017 plaats en in het najaar kunt u zich opmaken voor een verfrissende herfstrit op de Veluwe!
Behalve voor heel veel bijzondere kilometers, gaan we vooral ook voor een geweldige atmosfeer!
Inschrijven doet u hier: wimprins.nl/tourritten2017.


Lancering Prins App

We trappen het nieuwe jaar af met de introductie van de Prins App: een vooruitstrevende applicatie voor op uw telefoon of tablet, waarmee u met één druk op de knop inzicht heeft in onze actuele voorraad, en direct met onze verkopers of werkplaats in contact staat door middel van een handig chatprogramma.

Ook in 2017 zijn we u weer graag van dienst!

Prins Coureur 2016!

Wordt jij de Prins Coureur 2016? Dan win jij een weekend 4C rijden! 

Speciaal voor wie doorgaans ‘driftig’ op zoek is naar de limiet: de Crazy Cart XL Challenge!
Wim Prins zou Wim Prins niet zijn als de nodige uitdaging en spektakel zou ontbreken. Daarom organiseren we in onze werkplaats de Crazy Cart XL Challenge: een trend waarbij alles draait om behendigheid en fun. We hebben de gehele werkplaats omgebouwd tot uitdagend drift-circuit, waarop liefhebbers van spectakel in de uitdagende Crazy Cart XL zullen strijden om een heel weekend lang in onze 4C te rijden! Spectakel gegarandeerd!
De CrazyCart XL is speciaal ontwikkeld voor volwassenen, dus maak uw borst maat nat!