PrinsBlog: Alfa na 2015

Juni 2015 maakt Alfa HET productieplan bekend...

Waar zit ik 15 Juni 2015? Wellicht op vakantie in Italie. In dat geval zal de bekendmaking van het productieplan van Alfa me misschien ontgaan. Maar is het de moeite om een terras op te zoeken met 'WIFI GRATUITO' ? 

Sergio Marchionne belooft dat 15 Juni de dag dat hij zal laten weten of de laatste jaren van product design, engineering en testen het allemaal waard zijn geweest. Een magisch plan zal gepresenteerd worden, met auto's die een wederopstanding van het merk teweeg zullen brengen. Wonderen zijn mogelijk, maar zijn ze ook waarschijnlijk vragen ook wij ons allemaal af. 

Persoonlijk geloof ik er ten volste in, een wederopstanding van Alfa! Nieuwe modellen waarvan duits ingestelde autojournalisten wel moeten toegeven dat ze drie keer zo strak sturen als de concurentie! En er mogen op practisch gebied zelfs best wat schoonheidsfoutjes in zitten, die verbergen we allemaal onder de mantel der liefde! Als het maar echte Alfa's zijn, bloedmooi en met een heerlijke wegligging! Maar misschien maakt liefde blind... Let's hope not!

Alfa Romeo 4c Just Drive - Pista

http://www.prinsalfa.nl - De Alfa Romeo 4c volgas over het circuit!