Prins Blogt

Stroomt er bij u ook benzine door de aderen? Lees hier leuke "behind the scenes" verhalen en gastblogs van klanten die vertellen over hun passie voor auto's.

Hartelijke groet, Daan Hertsenberg

Los in rode banner 1kopie

Het weblog van team Prins!

 • Amy, nieuw aan het front

  door: Daan
  15 maart 2019

  Deze vrouw staat duidelijk haar mannetje binnen ons bedrijf! Amy is opgegroeid in een echte autofamilie met een eigen garage. Meer dan eens stak onze Front Desk medewerker in het verleden haar handen uit de mouwen om ‘de jongens’ bij te staan in de werkplaats. Dat is nu niet meer nodig, al is het wel handig dat Amy weet waarover ze praat!

 • Gerrit, een vertrouwd gezicht terug op zijn plek!

  door: Daan
  15 maart 2019

  Trouwe Prins klanten kunnen het onmogelijk gemist hebben: we hebben het een tijdje zonder Gerrit zijn aanwezigheid moeten doen. Gerrit vormt sinds jaar en dag, letterlijk en figuurlijk het middelpunt van ons bedrijf. Als hét aanspreekpunt voor onze receptie en magazijn, is vrijwel iedere Prins bezoeker wel eens met hem in aanraking geweest.

 • Sebastiaan, onze nieuwe magazijnmedewerker

  door: Daan
  15 maart 2019

  Per 1 februari jl. vervult Sebastiaan de functie van medior/senior magazijnmedewerker. Aanvankelijk waren we op zoek naar een junior, zoals de vacature omschreef, maar een ideale kandidaat als Sebastiaan haakte daardoor af. Dat moesten we natuurlijk niet hebben, dus gingen we het gesprek met hem aan. En dit is het resultaat.

 • 5 jaar garantie op uw nieuwe Alfa!

  door: Daan
  14 maart 2019

  Bij de aankoop van uw nieuwe Alfa Romeo is een garantie van 5 jaar inbegrepen die ingaat vanaf de registratiedatum. Deze garantie is opgebouwd uit de reguliere 2 jaar fabrieksgarantie, aangevuld met 3 jaar aanvullende garantie via Mopar, kent géén kilometerbeperking en is 100% overdraagbaar op de volgende eigenaar op voorwaarde dat de auto volgens het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud wordt onderhouden.

 • Concept: Alfa Romeo Tonale

  door: Daan
  01 maart 2019

  Met de onthulling van de nieuwe Tonale conceptcar van een middelgrote cross-over op de Internationale autosalon van Genève 2019, betreedt Alfa Romeo de wereld van de elektrische auto. De Tonale is de eerste plug-inhybride en ook de eerste middelgrote cross-over van het merk. Hij herschrijft de regels voor dit snelgroeiende segment met typische Alfa Romeo-kenmerken als Italiaanse stijl en ongeëvenaard rijplezier.

1 - 5 van 161
 
per