• Header

Prins Ardennen Tour

VAN CHÂTEAU NAAR CHÂTEAU

5 & 6 MEI 2017

Bent u de winterse perikelen ook al zat? Kijkt u uit naar het seizoen dat de hedendaagse kou en bijbehorende ongemakken als sneeuw voor de zon doet verdwijnen? Goed nieuws: het jaar is amper begonnen, maar de vervulling van ons eerste goede voornemen is bij deze alvast een feit!

Welke dat is? U warm laten lopen voor een exclusieve tourrit in het voorjaar, en wel door de prachtige omgeving van de Belgische Ardennen! Vanaf nu heeft u er een extra reden bij om uzelf een dagje vrij te gunnen op Bevrijdingsdag, want…

 
Op vrijdag 5 en zaterdag 6 mei a.s. organiseert Wim Prins de Prins Ardennen Tour. En u bent van harte uitgenodigd!

 
 

Wat gaan we doen?

Op dag één van de tour klinkt het startsein om 11.30 uur vanaf een locatie in stijl: een prachtig kasteel in de glooiende contreien van Limburg. Vóórdat de eerste equipe het rechterpedaal vloert om klokslag 13.00 uur, wordt er uitgebreid voor de innerlijke mens gezorgd op deze historische plek. Een uniek avontuur vraagt immers om een uitstekende bodem!

Onderweg kunt u maximaal genieten van al het moois dat de route te bieden heeft. We bewegen ons voort over asfalt dat dwars door de Belgische Ardennen loopt. Dag één eindigt zoals deze begon: bij een weergaloos château. Dit keer gevestigd in het noorden van Luxemburg. Een scène die authentieke smaakmakers en zuivere levensgenieters zal aanspreken vanwege de ambiance ‘raffinée’, het buitengewoon smakelijke diner en een sprookjesachtig verblijf.

Op dag twee vervolgen we onze weg, en staat u wederom een fantastische rit te wachten. Bijtanken doen we in de vorm van een lunch welke beslist naar meer smaakt. Wanneer de zon zakt worden we opnieuw verwelkomd in Limburg: daar waar het afsluiten van de tour gepaard gaat met klinkende glazen; tegen de heerlijke, pure smaak van een Bourgondische borrel is niemand bestand!

Wat kost het?

Iedere belevenis heeft zo zijn prijs. Deze bedraagt een bescheiden 399,- per equipe (twee personen). Wat u daarvoor terugkrijgt? Een betoverende overnachting in het kasteel inclusief diner, ontbijt, tweemaal een lunch op uniek lokaties en een ervaring die onbetaalbaar is.

Schrijf u hier in! 

 
Deelnemer 1
 
Deelnemer 2
 
Overig