• Uitnodiging_2

Prins Proeverij

Alle ingrediënten voor de BESTE deals

Alleen aanstaande zaterdag: aanbiedingen die naar meer smaken!

Prins Proeverij is een evenement dat u absoluut NIET mag missen. Mits u autoliefhebber bent, een uitstekend gevoel hebt voor smaak en geen dief wilt zijn van uw eigen portemonnee! Op deze bijzondere dag geniet u namelijk, naast de lekkerste hapjes en drankjes, van krankzinnig scherpe aanbiedingen op een breed assortiment auto’s! Kom daarom proeven van al het moois op zaterdag 23 september tijdens de Prins Proeverij. U bent van harte welkom!

We brengen de prijzen goed op smaak!

Tijdens de Prins Proeverij brengen we de prijzen goed op smaak! Zo zullen we op diverse auto's uit ons Prins Esclusivo assortiment €5.000,- korting geven en Alfa's tot wel €2.000,-! Let op: op maandag bent u te laat, zowel voor het eten als de geperperde aanbiedingen! 

Bekijk een aantal van de aanbiedingen hier!

Staat uw auto er niet tussen? Ook dan bent u welkom voor een smaakvolle deal! 

Wanneer:

Zaterdag 23 september van 14:00 uur tot 20:00 uur

Heeft u vragen over de Proeverij? Laat het ons weten!

 

Tijdens deze Proeverij zullen wij al onze Italiaanse labels aan u voorstellen. U kunt de nieuwe modellen van Alfa Romeo ontmoeten; de Giulia en de Stelvio. Twee prachtige auto’s die Alfa Romeo opnieuw op de kaart hebben gezet. Van beide modellen zullen er exemplaren beschikbaar zijn voor een proefrit. Maak kennis met onze uitgebreide collectie van Abarths en laat u meeslepen door de unieke verhalen van modellen als de 124 Spider en de 595 Pista. Daarnaast kunt u de volledige collecties van onze ‘Esclusivo’ en ‘Classics’ labels bezichtigen.

U bent vanaf 14.00 uur van harte welkom in onze showroom aan de Galvaniweg 1 te Nunspeet. Daar kunt u onze collectie exclusieve auto’s bezichtigen en een proefrit maken in één van de nieuwe modellen van Alfa Romeo of Abarth. Voor koffie/thee en typische Italiaanse zoetigheid wordt gezorgd. Vanaf 16.00 uur zullen een aantal specialisten u voorzien van hartige gerechten.

Genoeg gezien? Mogen wij u dan uitdagen voor een spelletje driftkarten? Laat u door onze chauffeur in een oude Rolls Royce Phantom naar onze klassiekersloods brengen. Daar vindt u, tussen onze zeldzame klassiekers, een driftkartbaan!