• Uitnodiging_2

Prins Proeverij | zaterdag 22 september

Alle ingrediënten voor de BESTE deals

Alleen tijdens de Prins Proeverij: aanbiedingen die naar meer smaken!

Zaterdag 22 september van 14:00 uur tot 20:00 uur

Het is volop zomer, maar bij Wim Prins kijken we alvast uit naar een smaakvol najaar! Op zaterdag 22 september organiseren we Prins Proeverij: een gelegenheid waarbij het lekkerste van het lekkerste op culinair en automotive gebied samenkomt. Prins Proeverij is een evenement dat u absoluut NIET mag missen. Mits u autoliefhebber bent, een uitstekend gevoel hebt voor smaak en geen dief wilt zijn van uw eigen portemonnee! 

Laat ons weten dat u ook naar de Prins Proeverij komt!

 

Smaakmakers!

Proef de authentieke kookkunsten van Boretti's huis-chef Felice Cicoria! Aanschouw deze ras-Italiaan tijdens een exclusief ‘live cooking’ optreden en maak kennis met diverse mediterrane recepten die garant staan voor een Zuid-Europese smaaksensatie.

Behalve aan hapjes, ook aan drankjes geen gebrek: Bert Vos, Vinoloog van de Wijnacademie, verzorgd een heuse wijnproeverij. Dit moet de honger naar alcoholische versnaperingen stillen in stijl.

U heeft meer met gemalen bonen dan met geperste druiven? Ambachtelijk bereide espresso’s, cappuccino’s en andere koffiesoorten worden door een barista met liefde geschonken. Een beetje extra scherpte kan bovendien geen kwaad….


 

Sportieve aanbiedingen!

Maak vrijblijvend een testrit in een auto uit onze speciaal op smaak gemaakte voorraad en profiteer van een haarscherpe deal! We zijn de 22e namelijk in voor een extra smakelijke prijzen!  Bekijk de voorraad →

Neem uw kinderen mee!

Doet u het niet voor uzelf, dan wel graag voor uw zoon of dochter die het (vooralsnog) zonder roze pasje moet stellen; meerijden is immers beter dan helemaal niet rijden! Wij kunnen ons geen betere invulling voor de zaterdagmiddag voorstellen! 

Hebben we uw smaakzintuigen voldoende weten te prikkelen? Kom dan sfeerproeven op zaterdag 22 september. Tussen 14.00 en 20.00 uur zijn alle ingrediënten voor een Prinsheerlijke Proeverij op hun best. We kijken uit naar uw komst!