• _0002_DSC_0687
  • _0003_DSC_0245
  • _0004_Achtergrond
  • _0000_Wim in 450S bewerkt
  • _0001_DSC_0776

Prins Italië Tour: Een geslaagde road-trip!

Italië: het land van het lekkere eten, de betere wijnen, de prachtigste meren, de idyllische dorpen, de gastvrije mensen en natuurlijk het fantastische klimaat. Maar wellicht minstens zo belangrijk: het land van de uitdagende smalle straatjes, de karakteristieke klinkers, de glooiende bergwegen, de fraaie haarspeldbochten en natuurlijk de mythische automerken! We hebben het vorige week met aan aantal klanten mogen ervaren tijdens de Prins Italië Tour, en het was geweldig!

Aangezien een goed begin het halve werk is, hebben we ons op dinsdag volledig onder laten dompelen in Italiaanse autohistorie. Allereerst met een bezoek aan Modena: de thuisbasis van Ferrari. Maar misschien nog wel meer bijzonder was de oude boerderij van de heer Righini, welke als een unieke setting fungeert voor misschien wel de meest intrigerende autoverzameling van Italië: de Righini collectie!  De rest van de week stond in het teken van véél rijden en véél eten! Rijden over misschien wel de mooiste routes van Italië, aangenaam afgewisseld door heerlijke lunches en overnachtigen op bijzondere lokaties! Met een club van 20 auto's, gezellige mensen en een zorgvuldig uitgewerkt roadbook zijn we in een week tijd over hoogvlaktes en binnenwegen van Modena naar Rome gereden. 

Een ervaring die met woorden en foto's eigenlijk niet waardig te omschrijven is! U moet het meemaken.. Wellicht gaat u de volgende keer ook mee.. 

Graag willen we alle deelnemers bedanken voor hun bijdrage aan de zeer geslaagde tour en alle gezelligheid! Fantastisch om deze ervaring met jullie te mogen delen., bedankt!