• header Gentleman Tour

The Gentleman Tour

10 tot 14 september 2019     Sold out!


Ladies & gentlemen: Wim Prins introduceert Prins Gentlemen Tour!

Het doet ons een enorm plezier om u van harte uit te nodigen voor een deelname aan de stijlvolste Prins Tour tot nu toe: de one and only Prins Gentlemen Tour! Om maar meteen over één ding crystal clear te zijn: de titel definieert natuurlijk de allure van de Tour, want ladies zijn minstens zo welkom als gentlemen.

Let's visit the UK: Home of great historical cars

Het kan niet missen: voor de 2019 editie hebben we plannen om af te reizen naar onze westerburen, hét land waar passie voor auto’s ouder is en dieper in de gemeenschap verweven zit dan waar dan ook. Nergens is de fanbase voor historische en sportieve auto’s groter dan hier. Aan chauvinisme evenmin een gebrek. Mag het, met legendes als Aston Martin, Bentley, Rolls-Royce, Mc-Laren, Jaguar & Land Rover in je portfolio? All made in England.

What, when & where

Onze Prinselijke Tour door de UK staat gepland voor dinsdag 10 t/m zaterdag 14 september 2019, en is inclusief hotelovernachtingen, ochtend- én feestmalen. Een English breakfast is heel traditioneel en kenmerkend, maar niet helemaal uw cup of tea zegt u? Goed nieuws: we zorgen voor wat extra jeu met een super smaakvol programma!

Op dinsdagavond vertrekken we per boot om de Noordzeese oversteek te maken. Van woensdag t/m vrijdag doen we diverse schitterende routes aan door het heuvelrijke Engelse landschap, en brengen we een bezoek aan heerlijk karakteristieke hotels om bij te komen van alle prachtige (rij-)indrukken. Waaronder die van Peak District National Park! Op zaterdag ronden we de Prins Gentleman Tour in stijl af, te midden van een explosie aan benzine ademende legendes. We geven ons over aan de magie van Goodwood Revival: dé klassieker onder de auto evenementen!

Mighty VIP Feel: beleef Goodwood vanaf de eerste rang

Voor het beste (uit)zicht op al dit moois hebben we eersterangs plekken gereserveerd op de grandstand. Daarnaast beschikken we over een unieke VIP-ruimte, direct langs ‘mighty’ Madwick Corner: één van de meest illustere bochten van het fameuze circuit A.K.A. ‘the centre of all action’. Vanaf hier kunnen we alles nauwgezet volgen, terwijl we genieten van een compleet verzorgd arrangement, inclusief maaltijden en andere versnaperingen. Immers, zonder goede bodem geen topbelevenis! Bij deze is die guaranteed. Hoe Brits wilt u het hebben?

 

Terugblik: Prins Tour 2017

Omgeven door schilderachtige gebieden, het

Terugblik: Prins Tour 2017

Omgeven door schilderachtige gebieden, het stuur stevig in handen. Ogen gericht op het asfalt, draperend over het adembenemende landschap. Blik op oneindig en gáán!

Insta 2017

Video: Prins Tour 2017

Vooruitkijken is helemaal van deze

Video: Prins Tour 2017

Vooruitkijken is helemaal van deze tijd. Toch kan het een waar genot zijn om zo nu en dan in het verleden te blijven hangen. Een verleden waarin we de glooiende wegen van Zuid Frankrijk en la bella Italia aandeden.