• Fiat 500e gebruikt kopen 960x250

Elektrische Fiat 500 op voorraad

Speciaal voor u ingekocht en direct uit voorraad leverbaar: de ultra luxe aangeklede, 100% elektrisch aangedreven Fiat 500e! De enige echte elektrische stadsauto waarbij niet ingeboet hoeft te worden op stijl en charisma.

Alle exemplaren zijn voorzien van een Nederlands kenteken en worden geleverd inclusief BOVAG garantie en vrachten flair. Schoonheid, behendigheid en duurzaamheid gaan hand in hand bij dit groene wondertje!

Krachtige kleine stadsauto, 100% elektrisch

De Fiat 500e is volledig elektrisch en daarmee 100% vrij van schadelijke gassen. Het milieuvriendelijke karakter van de compacte Italiaan gaat gepaard met veel power, comfort en luxe. Om met de eerste te beginnen: de 500e heeft een indrukwekkend koppel ter beschikking van 200 Nm. Sterker, dankzij een sprint van 0-100 km/h die binnen 9 seconden achter de rug is, geeft de elektrische 500 iedere benzineversie het nakijken!

Daarnaast deinst deze sympathieke groene rakker niet terug voor serieus bochtenwerk. Velen pretenderen zelfs dat de 500e de best sturende auto uit haar klasse is. Een prachtig en vooral volledig terecht compliment!

 

De elektrische 500 als geschikte zakenpartner

Dat toonaangevende prestaties niet direct in de portemonnee voelbaar hoeven te zijn, bewijst de bescheiden bijtelling van 4%. Dit staat gelijk aan circa €60,- per maand! Bovendien betreft iedere 500e uit onze voorraad een BTW-auto, hetgeen deze Fiat een uitermate geschikte zakenpartner maakt. Ook (of juist) als het om keiharde cijfers gaat.


 

De Fiat 500e zit bomvol met luxe

Naast de sportieve en zakelijke eigenschappen, gooit de emissieloze Fiat natuurlijk vooral hoge ogen met haar duurzame waarden. Zo ligt de actieradius gemiddeld op 130 kilometer, zonder enige vorm van uitstoot.

Voorts weet de meer dan rijk uitgeruste 500e de inzittende(n), behalve geruisloos, ook uiterst comfortabel te vervoeren. Zaken als half lederen bekleding, stoelverwarming, cruise control, climate control, parkeersensoren, een aux- en usb-aansluiting zien erop toe dat het u aan werkelijk niets ontbreekt.

Het moge duidelijk zijn: wanneer u een elektrische standsauto zoekt is de Fiat 500e dé juiste keuze!  

Bekijk ze allemaal in onze voorraad!