• circuitdag header
  • karten header
  • _0001__0002_kids_1
  • _0005__0001_SD9_8280
  • _0004__0005_drift_2
  • _0003_SD9_8132

Rijtrainingen 2016

Graag nodigen wij u uit om in 2016 namens Wim Prins deel te nemen aan een aantal unieke rijtrainingen. We hebben in samenwerking met onze partners een speciale selectie voor u gemaakt, zowel voor mannen, vrouwen als voor kinderen! Kunt u straks gecontrolleerd dwarsgaan of de ideale lijn op het circuit rijden?!


Drift & Lippenstift, zaterdag 2 april, Zandvoort

 
Speciaal voor de dames: Het Drift & Lippenstift Event op zaterdag 2 april in Zandvoort.
In een dagvullend programma verhoog jij in de ochtend jouw rijvaardigheid en ontdek je in de middag de laatste make-up trends.  Uiteraard ga je niet met lege handen naar huis. Aan het einde van de dag krijg je namelijk niet alleen een rijvaardigheidscertificaat mee, maar ook een make-up advies én een goodiebag met gave producten. Deze beleving is leerzaam, grensverleggend en vooral Fun! Normaal betaal je 179 euro voor deze unieke dag maar Prins Esclusivo leden krijgen nu 10% korting. Meer info.
 
Prijs deelname: €160,- pp
 

GP-Elite Karttraining kids, dinsdag 3 mei, Lelystad

 
Speciaal voor kinderen : Een professionele karttraining op het circuit in Lelystad.Karten is de bakermat van de autosport. Racelegendes als Michael Schumacher, Ayrton Senna en vele anderen begonnen hun racecarrière in de kartsport. Het lage gewicht en het zeer directe karakter van de karts zorgen voor een pure rijervaring die je verder alleen bij formuleauto’s terugvindt. De snelheidsbeleving is enorm en de grip verbazingwekkend. Daarnaast is karten, onder de juiste begeleiding, toegankelijk voor zelfs vrij jonge kinderen. Meer info.
 
Vanaf prijs deelname: €199,- voor één kind + één ouder
 

GP-Elite Trackday & Circuitraining, dinsdagavond 24 mei, Zandvoort

Met uw sportieve bolide rijden op de mooiste circuits van Europa, een gelimiteerd aantal auto's op de baan en een open pit lane; mooier wordt het niet! Desgewenst kunt u gebruik maken van de professionele GP Elite trainers die het voor iedereen mogelijk maken om veilig en snel over het circuit te rijden. Dit alles wordt uitgevoerd volgens de hoogste standaard om maximale rijtijd en -plezier te garanderen. Eveneens kan een KNAF gecertificeerd trainingsprogramma worden samengesteld voor het behalen van de racelicentie. Meer info.
 
Vanaf prijs deelname: €399,- pp
 

GP-Elite Karttraining, donderdag 23 juni, Veldhoven

Altijd al eens in een race-kart willen rijden? Op een van de mooiste outdoor kartcircuits van Nederland vindt de GP Karttraining plaats. Voor elke rijder staat een fabrieks-racekart klaar met een Rotax 125 cc motor. Deze karts halen een topsnelheid van maar liefst 130 km/u dankzij een vermogen van 28,5 pk! Het stuurgedrag is zeer direct en de grip is onwerkelijk. U zit zeer dicht bij de grond waardoor de snelheidsbeleving enorm is. Naast ontzettend leuk is de Karttraining uitermate leerzaam voor elke coureur en iedereen die het maximale wil opzoeken op de auto-circuits. Meer info.
 
Vanaf prijs deelname: €399,-
 

Drifttraining, zondag 11 september, Lelystad

Gecontroleerd dwars gaan met uw auto geeft een onbeschrijfelijke kick. Vol tegensturend en kijkend door het zijraam het gas doseren, mooier wordt het niet! Daarnaast is driften de ideale discipline om uw wagenbeheersing naar het hoogste niveau te tillen. Het geeft u de controle om optimaal van uw sportieve auto te kunnen genieten, zowel op de openbare weg, op het circuit als op de rallyproef! Meer info.
 
Vanaf prijs deelname: €399,- pp
 

 

Inschrijven

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op betreffende de door u aangevraagde rijtrainig.

 

Vragen?

Voor vragen betreffende de rijtrainingen kunt u contact met ons opnemen via d.hertsenberg@wimprins.nl