Diensten

Waarom komen zoveel Italiaanse automobielen en hun bestuurders nu uitgerekend naar Nunspeet? Inderdaad, omdat Wim Prins hier gevestigd is. Net als u houden wij van Italiaanse schoonheid en snelheid. En dat vertaalt zich in de zorg en toewijding waarmee wij u van dienst zijn. Wat kunnen we voor u doen?

Onderhoud

Geavanceerde apparatuur, kennis van zaken en een uitgebreide voorraad onderdelen. Dit is de plaats waar Italiaanse auto’s van alle merken en bouwjaren in uitstekende conditie worden gehouden.  

Lees meer over onderhoud »

Schadeherstel

Volgens de statistieken is iedere automobilist eens in de vijf jaar aan de beurt. Gelukkig blijft het meestal bij blikschade. Toch is het van belang dat het herstel snel en professioneel wordt uitgevoerd.

Lees meer over schadeherstel »

Aircoservice

Een airconditioning wordt tegenwoordig niet meer als luxe beschouwd. U rekent erop. Maar uw airco is niet onderhoudsvrij en verliest per jaar gemiddeld zo’n 10% aan koelmiddel. 

Lees meer over aircoservice »

Lakbehandeling

We weten allemaal dat het lakwerk van uw auto kan verkleuren of zelfs dof kan worden. Zonlicht, verkeerd wassen, maar ook teer, hars, uitwerpselen van vogels en andere invloeden van buitenaf laten soms hun sporen achter. 

Lees meer over lakbehandeling »

Onderdelen

In ons eigen magazijn beschikken we over een zeer uitgebreide voorraad originele onderdelen. Hierdoor kunnen we u en uw auto altijd weer snel op weg helpen.

Lees meer over onderdelen »

Assurantie

Wij helpen u ook graag aan een goede en betaalbare autoverzekering. Zodat u straks zorgeloos en met een gerust hart in uw nieuwe aanwinst bij ons weg kunt rijden. 

Lees meer over assurantie »

Garantie

Bij aanschaf van een auto kijkt u natuurlijk ook naar de kwaliteit en betrouwbaarheid van de garage waar u hem koopt. En gelijk heeft u! Wij geven u de garantie dat we er onder alle omstandigheden álles aan doen om u én uw auto optimaal van dienst te zijn.

Lees meer over garantie »