Header Prins Eifel Tour

Terugblik Prins Eifel Tour 2019

Bij Wim Prins kunnen we samen met klanten en liefhebbers terugkijken op een geslaagde, Prins-waardige Eifel Tour!

Kletsnatte start

De voorjaarsrit, die op vrijdag 10 mei van start ging bij onze collega’s van Hoefnagels in Geleen, begon allerminst onder ideale weersomstandigheden. De lucht was zo grijs en grauw als het kletsnatte asfalt. Het mocht de (voor)pret niet drukken; de Limburgse vlaai en 37 schoonheden op vier wielen inclusief evenveel enthousiaste eigenaren, maakten gelukkig een hoop goed.


Zonnig panoramisch uitzicht

Maar het werd nog beter: want amper een half uur na vertrek brak de zon door. Daarna is er geen druppel meer uit de hemel komen vallen! Zoals het startpunt al doet vermoeden, reikte de Eifel Tour verder dan de Eifel ‘alleen’. Ook de prachtige, glooiende contreien van Zuid-Limburg en de (noordelijke) Ardennen deden we aan. Op dag één werden we tevens getrakteerd op een panoramisch uitzicht onder het genot van een smaakvolle lunch. Een koffiepauze bij monniken in de abdij maakte het plaatje compleet. We sloten de vrijdag in stijl af bij Kasteel Vaalsbroek, waar we neerstreken voor een barbecue met aansluitend een borrel en overnachting.

Pure pracht

De volgende ochtend was het eindelijk zover: vol gas richting de Eifel! De tocht zette zich op deze dag voort dwars door Natuurpark de Hoge Venen, op naar Monschau voor een heerlijke kop koffie. Mist en dauw verhulden de schoonheid van de setting deels en het asfalt bood hier en daar minder grip, maar we kregen er een mysterieus sfeertje voor terug. Sommige delen over de vlaktes en rondom bossen waren zelfs betoverend mooi te noemen. Alsof we voortbewogen over een egale deken van pure pracht. Eenmaal terug bij Kasteel Vaalsbroek, proostten we op een succesvolle afsluiting van een succesvol event in de kasteelkamer en -tuin. Op deze schitterende plek klonk het geluid van klinkende glazen onder de Limburgse voorjaarszon die zojuist was doorgekomen, nog nét even lekkerder.


Bedankt!

Wij danken de eigenaren van 4 Alfa 4C’s, 3 Abarth 695 Cabrio’s, één klassieke Alfa GT en 29 Esclusivo’s voor het feit dat ze deel hebben uitgemaakt van een gedenkwaardig weekend waar vele nieuwe en blijvende herinneringen zijn ontstaan. Op naar het volgende Prinselijke evenement! Bent u erbij?

Prins Eifel Tour 2019| Aftermovie

Terugblik Prins Eifel Tour 2019 Bij Wim Prins kunnen we samen met klanten en liefhebbers terugkijken op een geslaagde, Prins-waardige Eifel Tour! Kletsnatte start De voorjaarsrit, die op vrijdag 10 mei van start ging bij onze collega’s van Hoefnagels in Geleen, begon allerminst onder ideale weersomstandigheden. De lucht was zo grijs en grauw als het kletsnatte asfalt. Het mocht de (voor)pret niet drukken; de Limburgse vlaai en 37 schoonheden op vier wielen inclusief evenveel enthousiaste eigenaren, maakten gelukkig een hoop goed. Panoramisch uitzicht Maar het werd nog beter: want amper een half uur na vertrek brak de zon door. Daarna is er geen druppel meer uit de hemel komen vallen! Zoals het startpunt al doet vermoeden, reikte de Eifel Tour verder dan de Eifel ‘alleen’. Ook de prachtige, glooiende contreien van Zuid-Limburg en de (noordelijke) Ardennen deden we aan. Op dag één werden we tevens getrakteerd op een panoramisch uitzicht onder het genot van een smaakvolle lunch. Een koffiepauze bij monniken in de abdij maakte het plaatje compleet. We sloten de vrijdag in stijl af bij Kasteel Vaalsbroek, waar we neerstreken voor een barbecue met aansluitend een borrel en overnachting. Pure pracht De volgende ochtend was het eindelijk zover: vol gas richting de Eifel! De tocht zette zich op deze dag voort dwars door Natuurpark de Hoge Venen, op naar Monschau voor een heerlijke kop koffie. Mist en dauw verhulden de schoonheid van de setting deels en het asfalt bood hier en daar minder grip, maar we kregen er een mysterieus sfeertje voor terug. Sommige delen over de vlaktes en rondom bossen waren zelfs betoverend mooi te noemen. Alsof we voortbewogen over een egale deken van pure pracht. Eenmaal terug bij Kasteel Vaalsbroek, proostten we op een succesvolle afsluiting van een succesvol event in de kasteelkamer en -tuin. Op deze schitterende plek klonk het geluid van klinkende glazen onder de Limburgse voorjaarszon die zojuist was doorgekomen, nog nét even lekkerder. Bedankt! Wij danken de eigenaren van 4 Alfa 4C’s, 3 Abarth 695 Cabrio’s, één klassieke Alfa GT en 29 Esclusivo’s voor het feit dat ze deel hebben uitgemaakt van een gedenkwaardig weekend waar vele nieuwe en blijvende herinneringen zijn ontstaan. Op naar het volgende Prinselijke evenement! Bent u erbij? www.wimprins.nl