Header tourritten

Prins Tourritten 2019

U vraagt, wij draaien. Zo doen we dat bij Prins. Uw aanstekelijke enthousiasme heeft er namelijk toe geleid dat we de traditie om eens in de twee jaar een tourrit in het buitenland én élk jaar een twee-daagse rit in het voorjaar te verzorgen, ook in 2019 laten stand houden! Gaat u mee?! 


Prins Eifel Tour

10 & 11 mei

Met een bolide van Prins kunt u niet vroeg genoeg pieken. En nee, deze gave 2-daagse voorjaarsrit heeft niets met die hoge toren in Parijs te maken. Wij nemen u op vrijdag 10 mei a.s. met plezier mee op avontuur naar het prachtige, bergachtige landschap van West-Duitsland – genaamd de ‘Eifel’!

Meer informatie »


 

Prins Gentlemen Tour

10 tot 14 september

Het doet ons een enorm plezier om u van harte uit te nodigen voor een deelname aan de stijlvolste Prins Tour tot nu toe: de one and only Prins Gentlemen Tour! Om maar meteen over één ding crystal clear te zijn: de titel definieert natuurlijk de allure van de Tour, want ladies zijn minstens zo welkom als gentlemen.

Het kan niet missen: voor de 2019 editie hebben we plannen om af te reizen naar onze westerburen, hét land waar passie voor auto’s ouder is en dieper in de gemeenschap verweven zit dan waar dan ook. 

Meer informatie »

Prins Rijndal Tour 2018 | Aftermovie

De aftermovie van een zeer geslaagde Prins Rijndal Tour 2018! We reden op 20 & 21 april met 41 teams een schitterende route rondom de Rijn, met als eindpunt Winterberg. Schitterende auto's, gezellige mensen, mooie route en unieke locaties!