Fiat 500e electrisch tekoop (19)

Prins gaat groen: 15x Fiat 500e!

Wie had dat ooit kunnen bedenken: ons bedrijf, dat bruist van de volbloed liefhebbersauto’s, krijgt een groen tintje. En dan bedoelen we niet de lakkleur van een auto, maar écht duurzaam groen.

Autobedrijf Wim Prins antwoordt op de toenemende vraag naar energiezuinige en emissieloze auto’s, en liet voor de gelegenheid 15 100% elektrisch aangedreven Fiat 500e’s de grote plas oversteken. Allemaal 'jong-gebruikt'/occasions en direct leverbaar! 

Of we hiermee van ons geloof afstappen? Neen, integendeel. Anno 2017 moeten we stellen dat een liefhebbersauto evengoed milieuvriendelijk kan zijn. Bovendien zijn de door ons geselecteerde 500e’s ultra hip en stijlvol, en sluiten daarmee naadloos aan op de Prinselijke bedrijfsfilosofie.

Alle 15 500e’s staan op Nederlands kenteken en worden afgeleverd inclusief BOVAG garantie. Amerikaans van oorsprong of niet, een flinke dosis Italiaanse flair is uiteraard inbegrepen.

Meer informatie over deze elektrische Fiat 500 vindt u hier! Of bekijk ons actuele aanbod van de elektrische Fiat 500.

Evelin test de Fiat 500e bij Wim Prins

De 100% elektrische Fiat 500e, in deze video test Evelin een van onze voorraad 500e's en verteld ze precies wat er zo leuk aan is! Als een van de weinige hebben we een ruime voorraad jong-gebruikte elektrische Fiat 500's op voorraad. Ze zijn direct leverbaar, hebben een Nederlands kenteken en worden verkocht met Bovag garantie. Kijk voor meer informatie op www.wimprins.nl/gebruikte-fiat-500e