DSC09037

Nagenieten: Prins Proeverij

Afgelopen zaterdag, 23 september, hebben wij samen met onze klanten tijdens de Prins Proeverij genoten van het prachtige weer, schitterende auto’s en culinaire hoogstandjes! Terwijl we aan het uitbuiken zijn, gaan we in onze gedachten deze prachtige dag nog even na.

Nadat de nodige voorbereidingen waren getroffen, werden de eerste gasten aan het begin van de middag ontvangen. Al snel was onze showroom gevuld met gasten, gelach en de geur van verse Italiaanse koffie. De toon was gezet en deze beloofde veel goeds voor de rest van de Proeverij. Op een verantwoord tijdstip werd de koffie verruild voor drankjes en de nodige lekkernijen. Met hulp van een aantal culinaire meesters is er uitgebreid voor de inwendige mens gezorgd.

Er werd niet alleen op culinair gebied geproefd! Ogen en oren werden ook goed de kost gegeven en velen kropen achter de sturen van de nieuwste Alfa’s en Abarth’s. Dat leverde, tot onze genoegdoening, veel positieve en verraste reacties op! Een aantal gasten besloot dat het tijd was voor gezinsuitbreiding en tekende voor hun nieuwe aanwinsten. En terwijl de één met een sierlijke krabbel zijn autohart streelde, gooide de ander zijn driftkart met sierlijke zwiepen over onze kartbaan te midden van de unieke klassiekers.

Wij kijken terug op een geslaagde dag. En terwijl u nog even nageniet gaan wij alvast nadenken over ons volgende evenement.

Cordiali Saluti,

Team Prins