Mark 25 jaar in dienst

We mogen dit jaar Mark, Henry en Anton feliciteren met hun jubileum. Zij zijn dit jaar 25 jaar in dienst, en wij mochten dit vorige week met hun vieren tijdens de Italië Tour. Wij bedanken hun voor hun inzet en trouwe dienst. Dat er nog vele jaren mogen volgen!  Lees hieronder het verhaal van Mark!

5 jaar na het afronden van mijn school, kreeg ik een advertentie van Wim Prins onder ogen: ‘Pompbediende gezocht, Nunspeet’. Ik werkte op dat moment al bij een Alfa dealer in Ermelo, maar Wim kende ik nog van onze brommertijd. En dus besloot ik contact op te nemen. Wat bleek: hij had mij al in het vizier. Alleen lieten de financiën het nog niet toe mij fulltime aan te nemen. Vooralsnog werd het daarom sleutelen in de avonduren. Net zo lang tot er genoeg werk was voor een voltijdbaan. Al snel was dat het geval.

We voelden ons pioniers in de zuiverste betekenis van het woord. Met weinig middelen probeerden we het bedrijf op de kaart te zetten. We werkten tot in de late uurtjes, deden alles zelf (van showroominrichting tot aan een bloemperkje aanleggen) en hadden een duidelijk motto: 'sleutelen vanuit het hart'. Aan alles voelden we dat we met iets bijzonders bezig waren. Iets dat uit een hobby was ontstaan.

Legendarisch was de introductie van de Alfa 156. We hebben toen echt álles uit de kast gehaald. Bijna was het voor niets geweest, want onze beloofde auto kwam maar niet opdagen. Eén dag vóór de introductie arriveerde onze verlossing: een babyblauwe 156. Ongekend, hoeveel bezoekers daarop afkwamen!

De opening van het huidige pand gaf ons een fikse dosis nieuwe energie. Vandaag de dag plukken we daar nog steeds de vruchten van. We beschikken over een gedreven team en een collectie auto's om van te watertanden! Ik ben Wim, alle collega's en klanten ontzettend dankbaar dat ik elke dag mijn hobby mag uitoefenen. Eigenlijk is het nog net zoals in het prille begin. We zijn hooguit iets ouder geworden…