Henry 25 jaar in dienst

We mogen dit jaar Henry, Mark en Anton feliciteren met hun jubileum. Zij zijn dit jaar 25 jaar in dienst, en wij mochten dit vorige week met hun vieren tijdens de Italië Tour. Wij bedanken hun voor hun inzet en trouwe dienst. Dat er nog vele jaren mogen volgen!  Lees hieronder het verhaal van Henry!

Ik was 15 indertijd dat ik veel bij Wim en zijn moeder over de vloer kwam. Op hun boerderij sleutelden we er wat vanaf! Geen auto werd ontzien. En uiteraard werd er stiekem weleens proefgereden…

3 jaar later ging ik naar de MTS en begon Wim voor zichzelf. Al gauw ontdekte ik dat ik meer bij hem in de schuur leerde dan op school. Het duurde dan ook niet lang, of ik kwam bij Wim in dienst. Zomers sleutelden we buiten, en ’s winters hield een (soms spontaan vuurspuwende) gasbrander de schuur warm. Maar lol hadden we! 

Mooie herinneringen heb ik ook aan ons oude pand aan de Harderwijkerweg. We waren twintigers, kenden meneer agent nog persoonlijk en brulden ’s avonds ongestoord naar huis in een colonne van 5 Alfa’s 75 3.0! Zodoende wist de hele buurt wanneer wij het na een dag hard werken voor gezien hielden; iets dat ook Alfa Romeo Nederland niet was ontgaan.

Met de opening van ons pand aan de Galvaniweg, luidden we een nieuw tijdperk in. Terwijl Alfa een mooie reeks aan nieuwe modellen introduceerde, werden wij bestempeld als één van dé Alfa Romeo dealers in Nederland. Ons team groeide gestaag met fijne collega's; zowel op de werkvloer als daarbuiten.

Ondertussen is de passie voor sleutelen onverminderd blijven bestaan. Zolang het maar auto’s betreffen met een ziel. Gelukkig sluit ons huidige profiel, bestaande uit volbloed merken en karaktervolle labels, daar naadloos op aan!