Actueel

 • Nagenieten: Prins Proeverij

  25 september 2017

  Afgelopen zaterdag, 23 september, hebben wij samen met onze klanten tijdens de Prins Proeverij genoten van het prachtige weer, schitterende auto’s en culinaire hoogstandjes! Terwijl we aan het uitbuiken zijn, gaan we in onze gedachten deze prachtige dag nog even na.

 • Zes wielen, één gedachte: 695 XSR & XSR900

  door: Daan
  22 september 2017

  Op deze bijzondere dag maken we een trouwe Prins klant blij met de aflevering van zijn nieuwe Abarth 695 XSR én een Yamaha XSR900 Abarth motorfiets!

 • Nagenieten: Prins Tour 2017

  door: Daan
  22 september 2017

  Fysiek zijn we terug in Nederland, maar niet zelden dwalen onze gedachten af naar de geweldige ervaringen die we recentelijk opdeden tijdens Prins Tour 2017.

 • (Alweer) Een nieuwe Maserati Ghibli

  04 september 2017

  Maserati heeft de Ghibli voorzien van een update.. alweer. Deze keer besloot de Italiaanse autofabrikant het geüpdatete model van een bijvoegsel te voorzien (inclusief bijhorende badges) zodat wij weten dat het om een nieuwe uitvoering van de Ghibli gaat: de GranLusso. Die badges zijn van harte welkom, want verder is het moeilijk om de nieuwe versie van zijn voorganger te onderscheiden. Niet dat dat overigens erg is, want de Ghibli ziet er altijd goed uit!

 • De nieuwe Bentley Continental GT

  04 september 2017

  Sluit je ogen en beeld je een vliegend tapijt in. Eén met de volledige woonkamer uitrusting er nog op. Dat beeld omschrijft de nieuwe Bentley Continental GT waarschijnlijk het beste.

  De Bentley Continental GT. Een auto met tapijtjes in plaats van vloermatten, een Breitling klok die de waarde van de auto bijna verdubbeld en een 6.0 liter 12 cilinder die moedig standhoudt in een wereld waar ‘downsizing’ bijna wordt verplicht. Dit jaar presenteert Bentley de nieuwe Continental GT en zo te zien is hij in de tussentijd naar de sportschool geweest. Hij is slanker, lichter en sterker dan zijn voorganger.

31 - 35 van 170
 
per