Actueel

 • Nagenieten: Prins Tour 2017

  door: Daan
  22 september 2017

  Fysiek zijn we terug in Nederland, maar niet zelden dwalen onze gedachten af naar de geweldige ervaringen die we recentelijk opdeden tijdens Prins Tour 2017.

 • (Alweer) Een nieuwe Maserati Ghibli

  04 september 2017

  Maserati heeft de Ghibli voorzien van een update.. alweer. Deze keer besloot de Italiaanse autofabrikant het geüpdatete model van een bijvoegsel te voorzien (inclusief bijhorende badges) zodat wij weten dat het om een nieuwe uitvoering van de Ghibli gaat: de GranLusso. Die badges zijn van harte welkom, want verder is het moeilijk om de nieuwe versie van zijn voorganger te onderscheiden. Niet dat dat overigens erg is, want de Ghibli ziet er altijd goed uit!

 • De nieuwe Bentley Continental GT

  04 september 2017

  Sluit je ogen en beeld je een vliegend tapijt in. Eén met de volledige woonkamer uitrusting er nog op. Dat beeld omschrijft de nieuwe Bentley Continental GT waarschijnlijk het beste.

  De Bentley Continental GT. Een auto met tapijtjes in plaats van vloermatten, een Breitling klok die de waarde van de auto bijna verdubbeld en een 6.0 liter 12 cilinder die moedig standhoudt in een wereld waar ‘downsizing’ bijna wordt verplicht. Dit jaar presenteert Bentley de nieuwe Continental GT en zo te zien is hij in de tussentijd naar de sportschool geweest. Hij is slanker, lichter en sterker dan zijn voorganger.

 • Ferrari vervangt de California

  04 september 2017

  In gedachten zijn we in Modena, bij de renstallen van de Ferrari-familie. Het is nog vroeg. De warme Italiaanse zon komt net op boven de Italiaanse heuvels. Ferme hamerslagen doorbreken de serene ochtendrust. We gaan polshoogte nemen. Wanneer we de grote renstal naderen komt een kleine Italiaanse man ons tegemoet. Onder zijn linkerarm klemt hij een trapje, onder de rechter een hamer en een naambordje. In het voorbijgaan lezen we vluchtig wat erop staat; ‘California T’. We kijken elkaar verbaasd aan. ‘Zou het..?’. We spoeden ons naar de renstallen en lopen rechtstreeks naar de kraal van Ferrari ‘s instapmodel. Boven de deurpost pronkt een zichtbaar nieuw naambordje. ‘Dus toch!’. We worden met sierlijke letters voorgesteld aan Ferrari ‘s jongste volbloed: ‘Portofino’.

  Nieuwsgierig komen we dichterbij. We leggen onze handen op de lage staldeur en leunen voorover, op zoek naar een teken van leven. Met een schrik deinzen we achteruit! Onze ogen ontmoeten de donkere, uitdagende blik van een Ferrari die ons op het eerste gezicht helemaal niet aan zijn voorganger doet denken. Hij heeft scherpe lijnen en oogt ontzettend agressief. Is dít de vervanger van de California T? Dan is het predicaat ‘instapmodel’ ronduit denigrerend!

 • 4C maatwerk: Alcantara interieurdelen

  door: Daan
  14 augustus 2017

  De Alfa Romeo 4C is een sportauto in hart en nieren. Elk detail van deze auto is gemaakt met het oog op prestaties. Gewichtsbesparing was duidelijk één van de prioriteiten tijdens het ontwikkelen van de 4C. Deze Italiaan is uitgerust met alleen het broodnodige, wat resulteert in een minimalistisch interieur. Sommige mensen willen het echter net even anders. 

31 - 35 van 168
 
per