Actueel

 • Reconditioned: Alfa Romeo SZ

  door: Daan
  10 oktober 2017

  Het is alsof alle andere klassiekers even een stapje achteruit doen wanneer deze vuurrode excentriekeling door het gangpad van onze Prins Classics loods rolt.. Als een schaamteloos monster brengt hij omstanders in verlegenheid. De betoverende Zagato koets weet als geen ander hoe het kloppende Alfa-hart van Prinselijke medewerkers te bespelen. Het Zagato effect is dermate verpletterend, dat één van ons de Italiaanse magiër zelfs toeliet als de ultieme partner op de mooiste dag van zijn leven. Wat dat betreft doet ‘Il Mostro’ zijn bijnaam eer aan; deze klassieker kent geen genade.

 • Stelvio Q record op de Nürburgring

  door: Daan
  06 oktober 2017

  We kunnen er de hele dag naar kijken: de Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio die 'flatout' over de Nürburgring knalt! Toch had Fabio Francia er slechts 7 minuten en 51.7 seconden voor nodig, een volle 8 seconden sneller dan het laatste record voor een SUV! 

 • Alfa Romeo design brand of the year

  door: Daan
  06 oktober 2017

  Alfa Romeo dwingt respect af.. zelfs in Duitsland!

  Alfa Romeo is verkozen tot het ‘Design Brand’ van het jaar én de Stelvio is bekroond in de categorie ‘Large SUV’s’.. door Duitsers notabene! Daar valt niets meer aan toe te voegen!

 • Nagenieten: Prins Proeverij

  25 september 2017

  Afgelopen zaterdag, 23 september, hebben wij samen met onze klanten tijdens de Prins Proeverij genoten van het prachtige weer, schitterende auto’s en culinaire hoogstandjes! Terwijl we aan het uitbuiken zijn, gaan we in onze gedachten deze prachtige dag nog even na.

 • Zes wielen, één gedachte: 695 XSR & XSR900

  door: Daan
  22 september 2017

  Op deze bijzondere dag maken we een trouwe Prins klant blij met de aflevering van zijn nieuwe Abarth 695 XSR én een Yamaha XSR900 Abarth motorfiets!

26 - 30 van 168
 
per