Actueel

 • Ferrari 488 Speciale of GTO

  door: Geert Baan
  13 februari 2018

  Deze debutante gaat al onze aandacht opeisen.. gegarandeerd! Het wordt in maart exact drie jaar geleden dat Ferrari de 488 GTB onthulde. Op het podium pronkte destijds, in een vurig rode jas, het perfectionisme van Ferrari! En nu, drie jaar later, willen de Italianen bewijzen dat het nóg beter kan, nóg.. specialer!

 • Verslag: de Prins Tour 2017 in een Giulia Spider

  door: Peter van den Esschert
  11 oktober 2017

  Tja, dan is het opeens zover en zit ik met mijn 84-jarige vader Aart aan een borrel in het prachtige hotel Le Mas de Pierre aan de Cote d’Azur.  De Tour heeft sinds december 2016 door ons hoofd gespeelt. De auto waarin wij deelnemen, mijn Alfa Giulia Spider uit 1965, heeft een grondige check-up gehad bij Prins, en de nodige reserveonderdelen (V-snaar, bougies, lampensetje, extra olie, etc.) die Mark had voorgesteld liggen achterin.  Morgen bij aankomst van het autotransport even alles checken.  Kleding voor de 4 dagen autorijden is zorgvuldig uitgekozen, met nadruk op comfort en vooral laagjes. Met de nodige bergpassen op het schema zal het best koud worden, en zonder veel haar op m’n hoofd is ’n warm hoofddeksel wel van belang.  Maar het is wel Zuid-Frankrijk en Italië waar we rijden, dus het kan ook warm zijn. En zonder stuur- of rembekrachtiging wordt het vast hard werken, dus dan zal er een laagje uit moeten.

 • Reconditioned: Alfa Romeo SZ

  door: Daan
  10 oktober 2017

  Het is alsof alle andere klassiekers even een stapje achteruit doen wanneer deze vuurrode excentriekeling door het gangpad van onze Prins Classics loods rolt.. Als een schaamteloos monster brengt hij omstanders in verlegenheid. De betoverende Zagato koets weet als geen ander hoe het kloppende Alfa-hart van Prinselijke medewerkers te bespelen. Het Zagato effect is dermate verpletterend, dat één van ons de Italiaanse magiër zelfs toeliet als de ultieme partner op de mooiste dag van zijn leven. Wat dat betreft doet ‘Il Mostro’ zijn bijnaam eer aan; deze klassieker kent geen genade.

 • Stelvio Q record op de Nürburgring

  door: Daan
  06 oktober 2017

  We kunnen er de hele dag naar kijken: de Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio die 'flatout' over de Nürburgring knalt! Toch had Fabio Francia er slechts 7 minuten en 51.7 seconden voor nodig, een volle 8 seconden sneller dan het laatste record voor een SUV! 

 • Alfa Romeo design brand of the year

  door: Daan
  06 oktober 2017

  Alfa Romeo dwingt respect af.. zelfs in Duitsland!

  Alfa Romeo is verkozen tot het ‘Design Brand’ van het jaar én de Stelvio is bekroond in de categorie ‘Large SUV’s’.. door Duitsers notabene! Daar valt niets meer aan toe te voegen!

26 - 30 van 170
 
per