Actueel

 • Nagenieten: Prins Rijndal Tour 2018

  door: Daan
  25 april 2018

  Eind april jongstleden heeft de Prins Rijndal Tour plaatsgevonden. Een tweedaagse tourrit van het Rijndal tot aan Winterberg, speciaal georganiseerd voor onze trouwe Prins klanten! Het was een succes! Mooi weer, top locaties, een prachtige route, gezellige mensen en natuurlijk mooie auto's!

 • Prins Special: Abarth 595 Potenza!

  door: Daan
  25 april 2018

  Wanneer we met ons team 'de koppen bij elkaar steken' en onze fantasie de vrije loop geven kan er zomaar iets heel speciaals uitkomen: dit is de Abarth 595 Potenza! Een speciale one-off Abarth met véél vermogen en véél carbon! 

 • Alfa Romeo terug in F1

  door: Geert
  21 februari 2018

  Toen in november vorig jaar bekend werd dat Alfa Romeo zijn comeback zou maken in de meest prestigieuze motorsport ter wereld, konden wij ons geluk niet op! Maar nu komt die comeback wel héél dicht bij en wij zitten nu op het randje van onze stoel te wachten tot het nieuwe seizoen op 25 maart in Australië van start gaat. Waarom? Nou.. dit dus!

 • New Lancia Stratos

  door: Geert Baan
  13 februari 2018
  In 1973 nam Lancia de Stratos HF in productie; ‘s werelds eerste auto die speciaal voor de rallysport werd ontwikkeld. Drie jaar op rij won Lancia de wereldkampioenschappen met de Stratos. Daarna hoorden we niets meer van de legende. Tot voor kort..
 • Rolls Royce Cullinan

  door: Geert Baan
  13 februari 2018

  De Rolls Royce Cullinan is één van de debutanten tijdens de Autosalon van Genève in maart. Wat maakt deze auto zo bijzonder en wat weten we allemaal al?

21 - 25 van 170
 
per