Actueel

 • Giulia en Stelvio MY2020

  door: Daan
  20 november 2019

  Exclusieve technologische upgrades evolueren rijdynamiek. Een nieuw infotainmentsysteem met online diensten, touchscreen en volledig nieuwe Human Machine Interface (HMI). Nieuwe rijassistentiesystemen (ADAS) en niveau 2 autonome rijsystemen. Nieuw ontworpen interieurs en nieuwe scherm-layout voor superieur bedieningscomfort. Nieuw kleurengamma en range-opbouw met iconische namen voor modelvarianten.

  De nieuwe Giulia en Stelvio van modeljaar 2020 staan 1e kwartaal 2020 in de showroom bij de Alfa Romeo-dealer en worden geleverd met 5 jaar fabrieksgarantie!

 • Nagenieten: Prins Gentlemen Tour 2019 “was a BLAST”

  door: Daan
  25 september 2019

  De auto’s zijn retour, de koffers uitgepakt en onze herinneringen een memorabele belevenis rijker. Medio september vertrokken in totaal 27 Prins auto’s per boot vanaf Rotterdam om de oversteek naar Great Britain te maken. En “Great” werd het!

 • Terugblik Prins Eifel Tour 2019

  door: Daan
  15 mei 2019

  Bij Wim Prins kunnen we samen met klanten en liefhebbers terugkijken op een geslaagde, Prins-waardige Eifel Tour!

 • Win: Rally De Grande Dame in een Abarth!

  door: Daan
  10 april 2019

  Ladies, start your engines! Tijdens het Pre-Rally evenement op 25 april in de nieuwe De Bijenkorf Utrecht maakt u kans op een deelname aan de Rally De Grande Dame in deze knalrode Abarth 595 Turismo! Als officieel sponsor van de rally bieden wij u een gratis deelname t.w.v. €400,- ex BTW aan, plus de sleutels van die heerlijke Abarth 595 cabrio! Schrijf u dus snel in voor het Pre-Rally event bij De Bijenkorf Utrecht!

 • Amy, nieuw aan het front

  door: Daan
  15 maart 2019

  Deze vrouw staat duidelijk haar mannetje binnen ons bedrijf! Amy is opgegroeid in een echte autofamilie met een eigen garage. Meer dan eens stak onze Front Desk medewerker in het verleden haar handen uit de mouwen om ‘de jongens’ bij te staan in de werkplaats. Dat is nu niet meer nodig, al is het wel handig dat Amy weet waarover ze praat!

11 - 15 van 173
 
per