Actueel

 • Nagenieten: Prins IJsselmeer Tour '20

  door: Daan
  06 juli 2020

  Spontane acties zijn vaak de leukste. Of je nou op het laatste moment toch nog een feestje meepakt, op familiebezoek gaat of last-minute je koffers van zolder haalt voor een reis; meestal zorgt het verrassingselement voor net wat extra plezier. Precies zo hebben we ook onze Prins IJsselmeer Tour ervaren: een 2-daagse tourrit die last-minute op de kaart werd gezet. Gewoon, omdat we er zo aan toe waren!

 • Prins Shuttle Service

  door: Daan
  10 april 2020

  Dit is dé tijd om u tegemoet te komen, letterlijk én figuurlijk. We staan niet alleen voor u klaar met onze haal & breng service, ook bieden we u momenteel de mogelijkheid tot een proefrit aan huis. 

 • Het vertrouwde Prins plezier, maar dan op afstand

  door: Daan
  23 maart 2020

  “Zorg goed voor uzelf, dan zorgt u ook goed voor anderen.”

  Uitzonderlijke tijden vereisen een uitzonderlijke aanpak om klanten op Prinselijke wijze te kunnen blijven bedienen. De coronacrisis raakt ons allemaal. Ook de autoliefhebber wordt niet gespaard. Omwille van uw eigen veiligheid, die van uw omgeving én van ons, zijn wij genoodzaakt om de maatregelen verder aan te scherpen. Tegelijkertijd doet ons team er álles aan om klanten en liefhebbers tegemoet te komen. Zoals minister-president Mark Rutte in zijn speech aangaf: we laten u niet in de steek!

 • Coronavirus: bereikbaarheid en maatregelen

  door: Daan
  16 maart 2020

  Corona raakt onze maatschappij diep. Ook autoliefhebbers worden niet gespaard. Het is van levensbelang dat we het Covid-19 virus bloedserieus nemen. Wim Prins neemt zijn verantwoordelijkheid door passende maatregelen door te voeren en de landelijke RIVM richtlijnen ter harte te nemen. Want als het om veiligheid gaat kunt u uiteraard ook op ons rekenen. Tegelijkertijd verwachten we van onze bezoekers hetzelfde. Immers, dit is iets wat ons allemaal aangaat. En daarom moeten we de maatregelen samen omarmen.

 • Prins Cars & Food Festival

  door: Daan
  23 december 2019

  Het was weer gezellig! Traditiegetrouw hebben we de feestdagen feestelijk ingeluid tijdens het Prins Cars & Food Festival! Er werd gepraat, gegeten, geproost en gelachen.

   

6 - 10 van 173
 
per