28 & 29 november - Evento solo Alfa!

Veel bezoekers van deze site weten dat we veel meer doen dan alleen Alfa Romeo. Maar met dit merk zijn we groot geworden. Logisch dus dat we hier altijd achter blijven staan. Zelfs nu het qua nieuwe modellen (op de 4c na) al veel te lang stil is. Gelukkig horen we ook vele positieve geruchten. Tijdens onze 25-jarig bestaan in 2015 zal Alfa Romeo de eerste van een reeks nieuwe modellen introduceren. Het belooft dan ook een belangrijk jaar te worden. Vooruitlopend hierop organiseren we op 28 & 29 november 2014 een Alfa only evenement! 

Een showroom vol Alfa's

We gaan tijdens Evento solo Alfa terug naar onze 'roots', terug naar de tijd dat de showroom gevuld was met alleen Alfa Romeo's! We maken in de showroom plaats voor bijzondere klassiekers zoals een 6C, halen zoete herinneringen op uit onze beginjaren zoals de Alfetta en de 75, maar ook ontmoet u Alfa's nieuwe raspaarden: De nieuwe Qv's en de 4C. 

Presentatie: de toekomst van Alfa

Wat brengt Alfa u en ons in toekomst? Dat is de uitvoerig besproken vraag rondom ons merk. Tijdens Evento solo Alfa zal de importeur u hierover komen inlichten middels een presentatie. We stellen u samen met de importeur graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Geen internet roddels maar keiharde feiten uit het hol van de leeuw! 

Workshop's! 

Vele van u hebben reeds eerder kennisgemaakt met onze technische mannen. Nu is het tijd dat ze u eens het een en ander bij gaan brengen! Wat moet u weten over het onderhoud van uw auto, schadeherstel, het poetsen van uw auto en wat doet u bij pech? Bent u zelf technisch en in voor een uitdaging? Dan kunt u deelnemen aan een pitstop challenge en maakt u kans op een ritje in de 4c!  

Inschrijven:

Komt u ook? Schrijf u dan hier in >