Actueel

 • 4C maatwerk: Alcantara interieurdelen

  door: Daan
  14 augustus 2017

  De Alfa Romeo 4C is een sportauto in hart en nieren. Elk detail van deze auto is gemaakt met het oog op prestaties. Gewichtsbesparing was duidelijk één van de prioriteiten tijdens het ontwikkelen van de 4C. Deze Italiaan is uitgerust met alleen het broodnodige, wat resulteerd in een minimalistisch interieur. Sommige mensen willen het echter net even anders. 

 • De Abarth 695 Rivale 175th Anniversary

  door: Geert
  08 augustus 2017

  Botenbouwer Riva viert dit jaar zijn 175ste verjaardag. Als rasechte Italiaan mocht Abarth niet op het feestje ontbreken en kennelijk was het gezellig, want we mogen kennismaken met de nieuwe Abarth 695 Rivale 175ste Anniversary.
   

 • Halfbroertjes

  door: Geert
  08 augustus 2017

  Voor het derde jaar op rij is Abarth Official Sponsor en Official Car Supplier voor het Yamaha Factory Racing Team. Een gelukkig huwelijk dat dit jaar voor het eerst ook zijn stempel nalaat op de openbare wegen. Yamaha kwam met de XSR900 Abarth, terwijl Abarth met de 695 XSR Yamaha op de proppen kwam. Twee halfbroertjes die qua uiterlijk weinig op elkaar lijken, maar die wel een gezamenlijke passie hebben; asfalt verslinden.

 • Op bezoek bij Abarth voor de 695 Rivale

  door: Daan
  14 juli 2017

  Prins klanten verdienen een Prinselijke behandeling. Zo ook de familie Hendrickx. Deze liefhebbers pur sang hadden ons op de hoogte gesteld van hun zoektocht naar een ‘mooie volle Abarth’. Dat lieten we ons geen twee keer vertellen… Terwijl de familie vakantie vierde in Italië, organiseerden wij een één op één ontmoeting met misschien wel de mooiste en volste Abarth in tijden: de 695 Rivale 175th Anniversary Edition. En waar kan dat beter dan op de thuisbasis van Abarth, in Italië zelf?

 • Prins gaat groen: 15x Fiat 500e!

  door: Daan
  13 juli 2017

  Wie had dat ooit kunnen bedenken: ons bedrijf, dat bruist van de volbloed liefhebbersauto’s, krijgt een groen tintje. En dan bedoelen we niet de lakkleur van een auto, maar écht duurzaam groen.

  Autobedrijf Wim Prins antwoordt op de toenemende vraag naar energiezuinige en emissieloze auto’s, en liet voor de gelegenheid 15 100% elektrisch aangedreven Fiat 500e’s de grote plas oversteken. Allemaal 'jong-gebruikt'/occasions en direct leverbaar! 

1 - 5 van 134
 
per