Actueel

 • Video: Polijsten tot perfectie

  door: Daan
  16 juni 2017

  We nemen ons detailing werk heel serieus, met goed getraind personeel en materiaal van hoge kwaliteit. We gaan mee met de snelle ontwikkelingen op dit gebied en blijven streven naar de beste kwaliteit. Auto's zijn onze passie, maar ook het poetsen ervan. Een eervolle taak waar kennis en ervaring voor nodig is, pracht werk! 

 • Avond Trackday Zandvoort: wo 14 juni

  door: Daan
  06 juni 2017

  Prins Esclusivo organiseert in samenwerking met GP Elite een avond Trackday op Circuit Zandvoort. Woensdag 14 juni is van 17.00 uur tot 21.00 uur het circuit beschikbaar om met maximaal 36 auto's te gaan genieten! Zo heeft u voldoende ruimte op het circuit om te leren en vooral te genieten. De evenementen van GP Elite staan erom bekend een exclusief karakter te hebben, waar met zeer veel respect voor elkaars materiaal gereden wordt.

 • Actie: Pack Super Veloce €995,-

  door: Quinten
  01 juni 2017

  Voor de echte Alfist is alleen deze maand voor €995 het Pack Super Veloce beschikbaar. Dit exclusieve pakket voorziet uw Giulia Super van een aantal sportieve en luxe extra's zoals die ook op de Veloce te vinden zijn! Denk hierbij aan de extra sportieve stoelen, volledig lederen interieur etc. Hiermee loopt uw voordeel op tot €3.000!

 • Prins Ardennen Tour 2017: een historische aangelegenheid!

  door: Daan
  12 mei 2017

  Op vrijdag 5 mei jl. kwamen 32 liefhebbersauto’s in allerlei soorten, maten, alsmede uit diverse bouwjaren bijeen voor een exclusieve deelname aan de Prins Ardennen Tour editie 2017. Een select groepje trouwe Prins klanten – dat gelijk staat aan een uiterst prettig gezelschap, ging een historisch weekend tegemoet. Deze stond volledig in het teken van prachtige routes, sfeervolle locaties, smaakvol eten en natuurlijk: mooie auto’s. Zelfs het weer was perfect!

 • Alfa nummer 14: Giulia Veloce!

  door: Daan
  20 maart 2017

  Hét getal van afgelopen week was zonder twijfel 14. En nee, Johan Cruijff heeft er niets mee te maken! Enkele dagen geleden leverden wij namelijk de 14e (!) Alfa Romeo af aan volbloed liefhebber Piet uit Genemuiden. Een getal om trots op te zijn!

1 - 5 van 127
 
per