Actueel

 • Alfa nummer 14: Giulia Veloce!

  door: Daan
  20 maart 2017

  Hét getal van afgelopen week was zonder twijfel 14. En nee, Johan Cruijff heeft er niets mee te maken! Enkele dagen geleden leverden wij namelijk de 14e (!) Alfa Romeo af aan volbloed liefhebber Piet uit Genemuiden. Een getal om trots op te zijn!

 • Video: Stelvio VIP Preview

  door: Daan
  12 maart 2017

  Het is u vast niet ontgaan dat de nieuwe Alfa Romeo Stelvio in Nederland is gearriveerd. Zo ook bij ons in Nunspeet! Tijdens een gezellige VIP Preview en de daarop volgende introductie dagen is de Stelvio door ons én onze klanten zeer goed en welkom ontvangen! 

   

 • Stelvio, nu op voorraad!

  door: Daan
  10 maart 2017

  Ze is er: de Alfa Romeo Stelvio is nú te bewonderen!

  Slechts een handvol grootheden behoeven nauwelijks een introductie. De Alfa Romeo Stelvio ís zo’n grootheid. Des te trotser zijn we op het feit dat de eerste SUV van Alfa Romeo per heden te bezichtigen is in onze showroom te Nunspeet!

 • Stelvio Preview-dagen bij Prins

  door: Daan
  06 maart 2017

  U zult de eerste keer dat u de Stelvio ziet nooit vergeten. Alfa Romeo’s iconische kijk op design heeft de creatie mogelijk gemaakt van een compromisloze SUV. Met de ruimte en het comfort van een auto van dat formaat, en het rijgenot en de prestaties die alleen een echte Alfa Romeo kan bieden. Een onvergelijkbaar mooi interieur, hoogstaande innovatie en een ongeëvenaarde rijervaring.

 • Video: Aston DB11 - The Night Out

  23 februari 2017

  Succesvol zijn loont. Maar wat voor zin heeft het om keihard voor uw succes te werken als u niet geniet van het rendement? In deze classy video met stijlvol aangeklede personages en een hagelnieuwe Aston Martin DB11 in de hoofdrol, hebben we een duidelijke boodschap. Speciaal voor eenieder die zich het kan permitteren om maximaal te genieten van luxe, snelheid en sensatie, maar het (nog) niet doet.

  Passion is not to be awaited, you should hunt it down. And we've got the ultimate tool to do so: the Aston Martin DB11

1 - 5 van 123
 
per