Actueel

 • Prins Ardennen Tour 2017: een historische aangelegenheid!

  door: Daan
  12 mei 2017

  Op vrijdag 5 mei jl. kwamen 32 liefhebbersauto’s in allerlei soorten, maten, alsmede uit diverse bouwjaren bijeen voor een exclusieve deelname aan de Prins Ardennen Tour editie 2017. Een select groepje trouwe Prins klanten – dat gelijk staat aan een uiterst prettig gezelschap, ging een historisch weekend tegemoet. Deze stond volledig in het teken van prachtige routes, sfeervolle locaties, smaakvol eten en natuurlijk: mooie auto’s. Zelfs het weer was perfect!

 • Alfa nummer 14: Giulia Veloce!

  door: Daan
  20 maart 2017

  Hét getal van afgelopen week was zonder twijfel 14. En nee, Johan Cruijff heeft er niets mee te maken! Enkele dagen geleden leverden wij namelijk de 14e (!) Alfa Romeo af aan volbloed liefhebber Piet uit Genemuiden. Een getal om trots op te zijn!

 • Video: Stelvio VIP Preview

  door: Daan
  12 maart 2017

  Het is u vast niet ontgaan dat de nieuwe Alfa Romeo Stelvio in Nederland is gearriveerd. Zo ook bij ons in Nunspeet! Tijdens een gezellige VIP Preview en de daarop volgende introductie dagen is de Stelvio door ons én onze klanten zeer goed en welkom ontvangen! 

   

 • Stelvio, nu op voorraad!

  door: Daan
  10 maart 2017

  Ze is er: de Alfa Romeo Stelvio is nú te bewonderen!

  Slechts een handvol grootheden behoeven nauwelijks een introductie. De Alfa Romeo Stelvio ís zo’n grootheid. Des te trotser zijn we op het feit dat de eerste SUV van Alfa Romeo per heden te bezichtigen is in onze showroom te Nunspeet!

 • Stelvio Preview-dagen bij Prins

  door: Daan
  06 maart 2017

  U zult de eerste keer dat u de Stelvio ziet nooit vergeten. Alfa Romeo’s iconische kijk op design heeft de creatie mogelijk gemaakt van een compromisloze SUV. Met de ruimte en het comfort van een auto van dat formaat, en het rijgenot en de prestaties die alleen een echte Alfa Romeo kan bieden. Een onvergelijkbaar mooi interieur, hoogstaande innovatie en een ongeëvenaarde rijervaring.

1 - 5 van 124
 
per