Actueel

 • Nagenieten: Prins Proeverij

  25 september 2017

  Afgelopen zaterdag, 23 september, hebben wij samen met onze klanten tijdens de Prins Proeverij genoten van het prachtige weer, schitterende auto’s en culinaire hoogstandjes! Terwijl we aan het uitbuiken zijn, gaan we in onze gedachten deze prachtige dag nog even na.

 • Nagenieten: Prins Tour 2017

  door: Daan
  22 september 2017

  Fysiek zijn we terug in Nederland, maar niet zelden dwalen onze gedachten af naar de geweldige ervaringen die we recentelijk opdeden tijdens Prins Tour 2017.

 • Prins gaat groen: 15x Fiat 500e!

  door: Daan
  13 juli 2017

  Wie had dat ooit kunnen bedenken: ons bedrijf, dat bruist van de volbloed liefhebbersauto’s, krijgt een groen tintje. En dan bedoelen we niet de lakkleur van een auto, maar écht duurzaam groen.

  Autobedrijf Wim Prins antwoordt op de toenemende vraag naar energiezuinige en emissieloze auto’s, en liet voor de gelegenheid 15 100% elektrisch aangedreven Fiat 500e’s de grote plas oversteken. Allemaal 'jong-gebruikt'/occasions en direct leverbaar! 

 • Henry 25 jaar in dienst

  23 september 2015

  We mogen dit jaar Henry, Mark en Anton feliciteren met hun jubileum. Zij zijn dit jaar 25 jaar in dienst, en wij mochten dit vorige week met hun vieren tijdens de Italië Tour. Wij bedanken hun voor hun inzet en trouwe dienst. Dat er nog vele jaren mogen volgen!  Lees hieronder het verhaal van Henry!

 • Anton 25 jaar in dienst

  23 september 2015

  We mogen dit jaar Anton, Mark en Henry feliciteren met hun jubileum. Zij zijn dit jaar 25 jaar in dienst, en wij mochten dit vorige week met hun vieren tijdens de Italië Tour. Wij bedanken hun voor hun inzet en trouwe dienst. Dat er nog vele jaren mogen volgen!  Lees hieronder het verhaal van Anton!

1 - 5 van 12
 
per