Actueel

 • Win: Rally De Grande Dame in een Abarth!

  door: Daan
  10 april 2019

  Ladies, start your engines! Tijdens het Pre-Rally evenement op 25 april in de nieuwe De Bijenkorf Utrecht maakt u kans op een deelname aan de Rally De Grande Dame in deze knalrode Abarth 595 Turismo! Als officieel sponsor van de rally bieden wij u een gratis deelname t.w.v. €400,- ex BTW aan, plus de sleutels van die heerlijke Abarth 595 cabrio! Schrijf u dus snel in voor het Pre-Rally event bij De Bijenkorf Utrecht!

 • Amy, nieuw aan het front

  door: Daan
  15 maart 2019

  Deze vrouw staat duidelijk haar mannetje binnen ons bedrijf! Amy is opgegroeid in een echte autofamilie met een eigen garage. Meer dan eens stak onze Front Desk medewerker in het verleden haar handen uit de mouwen om ‘de jongens’ bij te staan in de werkplaats. Dat is nu niet meer nodig, al is het wel handig dat Amy weet waarover ze praat!

 • Gerrit, een vertrouwd gezicht terug op zijn plek!

  door: Daan
  15 maart 2019

  Trouwe Prins klanten kunnen het onmogelijk gemist hebben: we hebben het een tijdje zonder Gerrit zijn aanwezigheid moeten doen. Gerrit vormt sinds jaar en dag, letterlijk en figuurlijk het middelpunt van ons bedrijf. Als hét aanspreekpunt voor onze receptie en magazijn, is vrijwel iedere Prins bezoeker wel eens met hem in aanraking geweest.

 • Sebastiaan, onze nieuwe magazijnmedewerker

  door: Daan
  15 maart 2019

  Per 1 februari jl. vervult Sebastiaan de functie van medior/senior magazijnmedewerker. Aanvankelijk waren we op zoek naar een junior, zoals de vacature omschreef, maar een ideale kandidaat als Sebastiaan haakte daardoor af. Dat moesten we natuurlijk niet hebben, dus gingen we het gesprek met hem aan. En dit is het resultaat.

 • 5 jaar garantie op uw nieuwe Alfa!

  door: Daan
  14 maart 2019

  Bij de aankoop van uw nieuwe Alfa Romeo is een garantie van 5 jaar inbegrepen die ingaat vanaf de registratiedatum. Deze garantie is opgebouwd uit de reguliere 2 jaar fabrieksgarantie, aangevuld met 3 jaar aanvullende garantie via Mopar, kent géén kilometerbeperking en is 100% overdraagbaar op de volgende eigenaar op voorwaarde dat de auto volgens het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud wordt onderhouden.

1 - 5 van 162
 
per