Actueel

 • De Giulia Quadrifoglio is gearriveerd

  door: Quinten
  23 september 2016

  We hebben er naar uitgekeken: de Giulia Quadrifoglio staat in Nunspeet! Deze week hebben we de Giulia Quadrifoglio in tweevoud mogen ontvangen, beide in Rosso Competizione! Het betreft de handgeschakelde Performance Edition, met onder andere de carbon schaalstoelen, lichtgewicht wielen, carbon-keramische remmen, het Premium Harman Kardon audio systeem (14 speakers, incl. subwoofer) en Convenience Pack met o.a. Keyless Entry.

 • Bezoek-tip: Zoute Grand Prix, België

  door: Daan
  15 september 2016

  Met een aantal prachtige evenementen en positieve veilingresultaten was het voor de klassiekermarkt een vruchtbare zomer! Nu staat het najaar alweer voor de deur, en hebben we wat om naar uit te kijken. Een aantal grote veilinghuizen hebben hun inventaris voor de komende najaarsveilingen deels bekend gemaakt. Als we u een bezoek-tip mogen geven: de ZOUTE GRAND PRIX in Knokke-Heist, België.

 • Bijzonder Giulietta koppel: Zo vader, zo zoon

  door: Daan
  08 september 2016

  Over smaak valt niet te twisten. Niet nodig ook, in geval van de familie Ligtenberg. Vader Jan en zoon Rob kochten onlangs respectievelijk een spierwitte Alfa Romeo Giulietta Veloce en een spierwitte Alfa Romeo Giulietta Veloce bij ons. Beide voorzien van een 240pk sterke 1750 TBi-motor, een TCT-transmissie, zwart lederen bekleding en donkere 8C Design wielen. Hoezo, twee handen op één buik?

 • Gerucht: Gaat de 4C uit productie?

  door: Daan
  07 september 2016

  De Alfa Romeo 4C zou wel eens een zeldzaam collectors item kunnen worden! Vooralsnog betreft het een gerucht, maar de bij Maserati ondergebrachte productie van de Alfa Romeo 4C zou binnenkort tot een einde kunnen komen. Gevolg zou zijn dat de reeds zo unieke 4C en 4C Spider een absolute zeldzaamheid gaat worden, Alfa's klassieker van de toekomst.

 • Video: Maserati Levante op de Veluwe

  door: Daan
  02 september 2016

  We gaan ervan uit dat we de nieuwe Maserati Levante in de toekomst hoofdzakelijk op het asfalt gaan tegenkomen. Toch verlieten wij, net als de Italiaanse sportwagenfabrikant deed bij het ontwerp van dit model, de gebaande paden bij het produceren van deze video. Juist om te kijken of de auto daar ook tot zijn recht komt.

1 - 5 van 107
 
per