Actueel

 • Abarth 124 Rally

  door: Daan
  14 juli 2016

  Abarth is een legendarisch merk binnen de rallysport. Binnenkort is het door ons zo geliefde merk weer terug te vinden op gravel, op sneeuw en in de bergen achter Monaco: dit is de Abarth 124 Rally!  

 • De nieuwe MiTo is er!

  door: Daan
  08 juli 2016

  Na de komst van de nieuwe Giulia en de facelift van de Giulietta heeft ook Alfa Romeo's compacte hatchback heeft een facelift ondergaan. Het front van de MiTo is nu een stuk robuuster en is meer in lijn getrokken met de Giulia en Giulietta. Sinds vandaag is hij direct uit voorraad leverbaar!  

 • De veiligheid van de Giulia

  door: Daan
  05 juli 2016

  De nieuwe Giulia blijkt niet alleen qua rijeigenschappen een technisch wonder te zijn, ook qua veiligheid is het een record-breker. Tijdens de o-zo-belangerijke Euro NCAP veiligheidstests heeft hij niet alleen een score behaalt van 5 sterren, ook haalde hij de hoogste score ooit voor de veiligheid van volwassen inzittenden.

 • Nu in de showroom: de nieuwe Abarth 595

  door: Daan
  05 juli 2016

  Hij staat in Nunspeet: de nieuwe Abarth 595! We hebben drie exemplaren direct uit voorraad leverbaar, waaronder twee cabrio's in Turismo uitvoering en een dichte 180pk sterke Competizione met Performance Pack!  

 • Prijs & specs Giulia Quadrifoglio Performance Edition

  door: Daan
  05 juli 2016

  De Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio is nu al legendarisch. Hij is het toonbeeld van Alfa's credo: 'la meccanica delle emozioni'. Alfa Romeo trapt af met een gelimiteerde eerste serie, genaamd: Giulia Quadrifoglio Performance Edition. Vooralsnog is alleen deze versie in beperkte oplage beschikbaar, voordat de 'reguliere' Quadrifoglio beschikbaar zal komen.
   

1 - 5 van 101
 
per