Actueel

 • De nieuwe Giulia Veloce

  door: Daan
  04 oktober 2016

  Bij liefhebbers van klassieke Alfa's moet de nieuwste Giulia uitvoering als muziek in de oren klinken: VELOCE! Een modelbenaming die we kennen van een aantal roemrijke klassiekers en Italiaans voor 'snel'. De nieuwe Giulia Veloce is een welkome tussenstap van de Giulia Super naar de Giulia Quadrifoglio, en zal zowel qua vermogen als qua uiterlijk meer sportiviteit bieden ten opzichte van de Giulia en Giulia Super.  

 • De eerste Giulia's zijn afgeleverd!

  door: Quinten
  04 oktober 2016

  Vorige week hebben we de eerste acht door ons bestelde Giulia's ontvangen, waarvan we er vier afgelopen weekeinde hebben mogen afleveren! Het betreft de eerste vier nieuwe 'klant-bestelde' Alfa Romeo Giulia's die we hebben afgeleverd, een bijzonder leuk einde van de week dus!

 • De Giulia Quadrifoglio is gearriveerd

  door: Quinten
  23 september 2016

  We hebben er naar uitgekeken: de Giulia Quadrifoglio staat in Nunspeet! Deze week hebben we de Giulia Quadrifoglio in tweevoud mogen ontvangen, beide in Rosso Competizione! Het betreft de handgeschakelde Performance Edition, met onder andere de carbon schaalstoelen, lichtgewicht wielen, carbon-keramische remmen, het Premium Harman Kardon audio systeem (14 speakers, incl. subwoofer) en Convenience Pack met o.a. Keyless Entry.

 • Bezoek-tip: Zoute Grand Prix, België

  door: Daan
  15 september 2016

  Met een aantal prachtige evenementen en positieve veilingresultaten was het voor de klassiekermarkt een vruchtbare zomer! Nu staat het najaar alweer voor de deur, en hebben we wat om naar uit te kijken. Een aantal grote veilinghuizen hebben hun inventaris voor de komende najaarsveilingen deels bekend gemaakt. Als we u een bezoek-tip mogen geven: de ZOUTE GRAND PRIX in Knokke-Heist, België.

 • Bijzonder Giulietta koppel: Zo vader, zo zoon

  door: Daan
  08 september 2016

  Over smaak valt niet te twisten. Niet nodig ook, in geval van de familie Ligtenberg. Vader Jan en zoon Rob kochten onlangs respectievelijk een spierwitte Alfa Romeo Giulietta Veloce en een spierwitte Alfa Romeo Giulietta Veloce bij ons. Beide voorzien van een 240pk sterke 1750 TBi-motor, een TCT-transmissie, zwart lederen bekleding en donkere 8C Design wielen. Hoezo, twee handen op één buik?

1 - 5 van 109
 
per