Actueel

 • Coming in hot: Giulia GTAm in Nunspeet !

  door: Daan
  06 juli 2021

  We mochten proeven van de verpletterende charmes die de bloedsnelle Alfa Romeo Giulia GTAm te bieden heeft. En waar kan dat beter dat op het vernieuwde circuit van Zandvoort? Na een ochtend flink asfalt beuken had Alfa Romeo nog een leuke verrassing voor ons in petto: aan Prins de eer om als eerste Hollandse dealer de extreem ‘driftige’ schone uit la bella Italia mee naar huis te nemen.

 • De nieuwe Abarth 595 Turismo & Competizione

  door: Daan
  06 juli 2021

  Ze zijn opgefrist en vanaf nu weer te bestellen: de Abarth 595 en 595C in Turismo en Competizione uitvoering! 

 • Nieuw & gelimiteerd: Abarth 695 Esseesse

  door: Daan
  02 juli 2021

  Geproduceerd in een gelimiteerde oplage van slechts 1.390 stuks, verdeeld in 695 "Scorpion Black" en nog eens 695 in "Campovolo Grey", is de Abarth 695 Esseesse het nieuwe collectorsitem voor wie op zoek is naar exclusiviteit, topprestaties en een raceziel.

 • Reisverslag: Prins Summer Tour '21

  door: Daan
  22 juni 2021

  Bij Prins hebben we het warme weer van verre zien aankomen, letterlijk, met ons recente bezoek aan Spanje. Nadat we met een Spaans gepeperde huurauto enkele weken eerder de route alvast hadden uitgeprobeerd, wisten we het bijna zeker: dit wordt de mooiste Prins Tour ooit. Dat is nogal een statement, gezien de onuitwisbare herinneringen van voorgaande jaren. We waren daarom voorzichtig uitgelaten, vooral in het begin. Alsof we met een halve voet op de rem het evenement moesten aanvangen.

 • Nagenieten: Prins IJsselmeer Tour '20

  door: Daan
  06 juli 2020

  Spontane acties zijn vaak de leukste. Of je nou op het laatste moment toch nog een feestje meepakt, op familiebezoek gaat of last-minute je koffers van zolder haalt voor een reis; meestal zorgt het verrassingselement voor net wat extra plezier. Precies zo hebben we ook onze Prins IJsselmeer Tour ervaren: een 2-daagse tourrit die last-minute op de kaart werd gezet. Gewoon, omdat we er zo aan toe waren!

1 - 5 van 172
 
per