Prins Summer Tour 2021: turn up the heat

Tijd om de agenda van 2021 eens goed te vullen: maandag 7 juni mag – nee, moét extra dik gearceerd worden. U mag met koeienletters noteren: Prins Summer Tour. Een tour om altijd te herinneren en nooit te vergeten. Althans, dat is het doel. En we gaan er alles aan doen om het te realiseren.

Maandag 7 juni: aankomst in Spanje

Te beginnen met de bestemming: sommige legendes stoppen na het bereiken van de top. Wij beginnen bij de top. De top van Spanje om precies te zijn. De bewuste maandag komen we namelijk aan in Bilbao: het noordelijkste puntje van Reino de España. In Hotel Vincci Consulado de Bilboa kunt u rekenen op een warm welkom. Wij hopen tegen die tijd letterlijk; het is en blijft immers een “Summer Tour”…


De start van de tour: Bilbao → Porto

Zorgen om het vervoer plus het parkeren daarvan hoeft u zich op geen enkel moment te maken: Prins verzorgt het complete transport van alle auto’s naar Spanje en parkeert deze bij aankomst alvast in de garage van het hotel. Eenmaal geland en getaxied richting het hotel, wacht u in de avond een welkomstborrel. Hiermee luiden we de daadwerkelijke start in van wat mogelijk de heetste tour in tijden gaat worden: van Bilbao naar Porto. De parkeergarage in Bilbao zal een grotere aantrekkingskracht dan ooit hebben met alle Prins bolides, maar ook het uitzicht op het bijzondere c.q. kunstzinnige Guggenheim is een bezichtiging waard. Proost!


Dinsdag 8 juni: zon, zee en strand

Een goed begin is het halve werk, luidt ons motto. De eerstvolgende dag wordt er daarom volop getoerd! De navigatie telt maar liefst 223 opwindende kilometers, dwars door de prachtige, groene glooiingen van het Cantabrisch gebergte. De Golf van Biskaje geldt als eindpunt die dag. Liefhebbers van zon, zee én strand mogen deze tour daarom absoluut niet missen! Overnachten doen we geheel in stijl, aan de kust.


Woensdag 9 juni: het goud/gele binnenland

Té lang relaxen op het strand word je alleen maar duf van. Bovendien mis je dan al het andere moois wat Spanje te bieden heeft. Waaronder het goud/gele binnenland en een geweldige route langs de indrukwekkende Pikos de L’Europ. Lunchen doen we middenin de bergen. Na een totaal van 197 km bereiken we het volgende hotel, gelegen in het historische centrum van Léon waar het altijd bruist.


Donderdag 10 juni: rust voor de remmen

We willen niemand aanzetten tot het opzoeken van de limiet, maar het moet toch even gezegd worden: de route op dag 4 leent zich bij uitstek om eens goed aan het gas te gaan hangen. De lange rechte stukken en uitgestrekte vlaktes zorgen er namelijk voor dat de remmen een paar rustige uurtjes krijgen. Tot wel 209 km lang. Rustig en uitgestrekt is tevens het landgoed waar we aanwaaien. Het feit dat het om een wijnboerderij nabij de Portugese grens gaat, verraadt iets over het soort drank dat we op deze avond hopen te nuttigen.

Vrijdag 11 juni: slapen tussen de druiven

We blijven nog even in de druivensferen. De vrijdag staat immers in het teken van een 230 km durende tocht, waarbij we de grens naar Portugal passeren en de vlaktes verruilen voor groene heuvels. Overnachten doen we tussen de wijnranken, aan de Douro in een charmant hotel pal aan de oever van deze prachtige rivier. Dat belooft wat!


Zaterdag 12 juni: volle kracht richting Porto

Op zaterdag zetten we ons beste (rechter) beentje voor om op volle kracht, langs rivier de Douro richting onze eindbestemming te knallen: Porto. Het duurt 140 km voordat we kunnen proosten op de goede afloop van een Summer Tour die voor altijd herinnerd zal blijven. Met u erbij moet dat zeker gaan lukken!


De afsluiting: extra overnachting mogelijk

Na een gezamenlijke afsluiting in de beroemde Portugese havenstad, kunt u kiezen voor de eerste vlucht terug naar huis of een afzakkertje met een extra hotelovernachting tot gevolg. Vanaf dat moment zijn uw auto’s weer onze zorg, zoals u dat van Prins gewend bent.

 

Kosten: 

De prijzen voor u op een rijtje:

Inschrijving per equipe: €3900,-  incl. BTW 

Inbegrepen: koffiestops, lunches, diners, overnachtigen.

Autotransport Nunspeet - Bilbao: €600,- incl. BTW 

Autotransport Porto - Nunspeet: €800,- incl. BTW 

 

U wilt direct boeken? Snappen we. Ga gerust uw gang! 

Schrijf u hier in!
 
_____________
Deelnemer 1
_____________
Deelnemer 2
_____________
_____________
Deelnemende auto