MiTo Twin Air, 20st. uit voorraad leverbaar!

MiTo Twin Air,  20st. uit voorraad leverbaar!

 

20x MiTo Turbo Twin Air bij Wim Prins


Deze innovatieve tweecilindermotor, ontwikkeld door Fiat Powertrain, won al meerdere prijzen, zoals 'International Engine of the Year 2011', 'Best New Engine 2011' en 'Best Green Engine 2011', en is per direct leverbaar in de Alfa Romeo MiTo. In het hogere B-segment is de Alfa Romeo MiTo met Turbo TwinAir ook feitelijk uniek in zijn soort dankzij de maximale fiscale voordelen.Ook de MiTo is nu leverbaar met het geniale 2 cilinder Turbo Twin Air motortje. Maximale fiscale voordelen zijn het resultaat. De Alfa Romeo MiTo Turbo TwinAir met 85 pk is de ideale combinatie van sportiviteit, rijplezier en CO2-uitstoot. De Alfa Romeo MiTo Turbo TwinAir staat in de prijslijst vanaf € 17.050,-.

De Alfa Romeo MiTo Turbo TwinAir heeft een CO2-uitstoot van slechts 98 g/km. Hiermee is deze MiTo dit jaar vrijgesteld van bpm, wegenbelasting en betaalt de zakelijke rijder slechts 14% bijtelling. Dankzij de 85 pk en een koppel van 145 Nm die de tweecilinder turbomotor biedt, staat de auto niet alleen garant voor 'groene', maar ook sportieve prestaties. En met een onderhoudsinterval van 30.000 km, een gemiddeld brandstofverbruik van 4,2 liter per  100 kilometer en een vanaf prijs van € 17.050,- is de Alfa Romeo MiTo Turbo TwinAir milieu- en portemonneevriendelijk

20 stuks van de MiTo Twin Air dragen reeds een Wim Prins sticker, alle mogelijke kleurcombinaties en optiepakketen zitten daarbij!

Bekijk hier de voorraad

417