Diensten

Waarom komen zoveel Italiaanse vierwielers onder begeleiding van hun liefhebbende chauffeur naar dit deel van de Veluwe? Inderdaad, omdat Wim Prins hier gevestigd is. Net als u houden wij van Italiaanse schoonheid en snelheid en dat vertaalt zich in de zorg en toewijding waarmee wij u van dienst zijn. Zo wordt onze ongrijpbare passie voelbare kwaliteit. Wat kunnen we voor u doen?

Onderhoud

Geavanceerde apparatuur, kennis van zaken en een uitgebreide voorraad onderdelen. Dit is de plaats waar Italiaanse auto’s van alle merken en bouwjaren in uitstekende conditie worden gehouden. 

Lees meer over onderhoud »

Schadeherstel

Volgens de statistieken is iedere automobilist eens in de vijf jaar aan de beurt. Gelukkig blijft het meestal bij blikschade. Toch is het van belang dat het herstel snel en professioneel wordt behandeld. 

Lees meer over schadeherstel »

Aircoservice

Een airconditioning wordt tegenwoordig niet meer beschouwd als luxe. U rekent erop. Een airco is echter niet onderhoudsvrij. Per jaar verliest een airco gemiddeld tot 10% koudemiddel. 

Lees meer over aircoservice »

Lakbehandeling

We weten allemaal dat in de loop der jaren het lakwerk van uw auto dof kan worden of zelfs kan verkleuren. Zonlicht, het weer, regelmatig wassen, maar ook teer, hars, uitwerpselen van vogels en andere invloeden van buitenaf laten hun sporen achter. 

Lees meer over lakbehandeling »

Onderdelen

Een uitgebreide voorraad onderdelen en het spreekwoordelijke kopje koffie. Dit is de plaats waar ervoor gezorgd wordt dat wij uw auto weer snel op de weg hebben. 

Lees meer over onderdelen »

Assurantie

Verzekerd en trots wegrijden in uw nieuwe aanwinst. Wij verzorgen graag uw autoverzekering, zodat u zorgeloos kunt uitkijken naar de aflevering van uw auto. 

Lees meer over assurantie »

Garantie

Betrouwbaarheid en kwaliteit zijn van belang. Dat geldt voor de auto die u koopt, maar ook voor het bedrijf waar u de auto koopt. Wij garanderen u dat wij er te allen tijde alles aan zullen doen om u en uw auto zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Lees meer over garantie »