Actueel

 • Henry 25 jaar in dienst

  We mogen dit jaar Henry, Mark en Anton feliciteren met hun jubileum. Zij zijn dit jaar 25 jaar in dienst, en wij mochten dit vorige week met hun vieren tijdens de Italië Tour. Wij bedanken hun voor hun inzet en trouwe dienst. Dat er nog vele jaren mogen volgen!  Lees hieronder het verhaal van Henry!

 • Anton 25 jaar in dienst

  We mogen dit jaar Anton, Mark en Henry feliciteren met hun jubileum. Zij zijn dit jaar 25 jaar in dienst, en wij mochten dit vorige week met hun vieren tijdens de Italië Tour. Wij bedanken hun voor hun inzet en trouwe dienst. Dat er nog vele jaren mogen volgen!  Lees hieronder het verhaal van Anton!

 • Mark 25 jaar in dienst

  We mogen dit jaar Mark, Henry en Anton feliciteren met hun jubileum. Zij zijn dit jaar 25 jaar in dienst, en wij mochten dit vorige week met hun vieren tijdens de Italië Tour. Wij bedanken hun voor hun inzet en trouwe dienst. Dat er nog vele jaren mogen volgen!  Lees hieronder het verhaal van Mark!

 • 4C Spider Experience day

  Op zaterdag 3 oktober organiseren wij speciaal voor Prins klanten de 4C Spider Experience Day! Wij hebben de 4C en de 4C Spider uitvoering aan de tand gevoeld tijdens onze Prins Italië Tour, een ervaring die we onze klanten niet willen onthouden! Wilt u hem bewonderen en het unieke gevoel ervaren dat de 4C aan zijn bestuurder overbrengt? Dan is dit uw kans! Schrijf u snel in voor de 4C Spider Experience Day bij Wim Prins. 

 • Giulia Quadrifoglio op de IAA

  Vandaag is de IAA in Frankfurt van start gegaan en Alfa Romeo is aanwezig met een compleet nieuwe stand. Ze pakken uiteraard uit met de nieuwe Giulia Quadrifoglio Verde welke aanwezig is in vijf verschillende kleuren. De Giulia Quadrifoglio vertegenwoordigt het nieuwe Alfa Romeo model en is het ultieme toonbeeld van de drie typsiche Italiaanse kenmerken; perfecte verhoudingen, eenvoud en een kwalitatief hoogwaarde afwerking.

 • Giulia vraag en antwoord

  Even sterk als de C 63 AMG S en 79 pk sterker dan de BMW M3, na een lange tijd wachten is hij eindelijk onthuld in Milaan: De Alfa Romeo Giulia. Met een vermogen van 510 pk en slechts 3 kg per pk sprint de QV in 3,9 seconden naar 100 km/h.  
  Net als ons wilt u waarschijnlijk ALLES weten?! Hieronder een antwoord op de meest brandende vragen.
   

 • Prins Classics op InterClassics 2015

  Interclassics & Topmobiel is het grootste oldtimerevenement van de Benelux, gehouden in de MECC Maastricht. Ieder jaar worden liefhebbers van unieke klassiekers getrakteerd op de beste auto's die er in europa te koop zijn. Daarnaast geniet u natuurlijk van alles op het gebied van onderdelen en automobilia. Extra's aandacht is er dit jaar voor historische Grand Prix auto's en 80 jaar Jaguar.

 • 28 & 29 november - Evento solo Alfa!

  Veel bezoekers van deze site weten dat we veel meer doen dan alleen Alfa Romeo. Maar met dit merk zijn we groot geworden. Logisch dus dat we hier altijd achter blijven staan. Zelfs nu het qua nieuwe modellen (op de 4c na) al veel te lang stil is. Gelukkig horen we ook vele positieve geruchten. Tijdens onze 25-jarig bestaan in 2015 zal Alfa Romeo de eerste van een reeks nieuwe modellen introduceren. Het belooft dan ook een belangrijk jaar te worden. Vooruitlopend hierop organiseren we op 28 & 29 november 2014 een Alfa only evenement!