Actueel

 • 28 & 29 november - Evento solo Alfa!

  Vele van u weten dat we inmiddels veel meer doen dan alleen Alfa. Met Alfa Romeo zijn we echter groot geworden en we zullen altijd achter ons merk staan. Het is helaas algemeen bekend dat het qua nieuwe modellen (op de 4c na) al veel te lang stil is rondom het door ons zo geliefde merk. Maar wat geruchten betreft is het bepaald niet stil. Er doen diverse verhalen de ronde, maar wat zijn nu de concrete plannen in Italië? In 2015 bestaan wij 25 jaar én in 2015 zal Alfa Romeo de eerste van een reeks nieuwe modellen introduceren. Een belangrijk jaar dus voor ons, maar ook voor u als Alfa Romeo liefhebber. Op 28 & 29 november 2014 organiseren wij een Alfa only evenement! 

 • Reinier neemt afscheid

  Tijd voor een nieuwe uitdaging! Reinier Klomp is de afgelopen negen jaar het contactpersoon geweest voor veel van onze klanten. In zijn functie als verkoper heeft hij vele van u te woord gestaan en hij blikt met veel plezier terug op al die jaren. 

 • Win een weekend Maserati GranTurismo!

  10.000 auto-liefhebbende Prins Esclusivo volgers! Bedankt! Dat moet gevierd worden! Als liker van Prins Esclusivo maak je nu automatisch kans op een weekend rijden met een Maserati GranTurismo! Bij 20.000 likes maken we de gelukkige bekend!
 • Benefietavond René Kids Centre

  In 2011 zijn wij op uitnodiging van René Ruitenberg naar het René Kids Centre geweest in Namibië.
  Daar en bij thuiskomst waren we ervan overtuigd hier een ondersteunende rol in te willen vervullen. Inmiddels
  zijn wij en diverse andere ondernemers uit Nunspeet hier dan ook actief bij betrokken.