Actueel

 • Prins Classics op InterClassics 2015

  Interclassics & Topmobiel is het grootste oldtimerevenement van de Benelux, gehouden in de MECC Maastricht. Ieder jaar worden liefhebbers van unieke klassiekers getrakteerd op de beste auto's die er in europa te koop zijn. Daarnaast geniet u natuurlijk van alles op het gebied van onderdelen en automobilia. Extra's aandacht is er dit jaar voor historische Grand Prix auto's en 80 jaar Jaguar.

 • 28 & 29 november - Evento solo Alfa!

  Veel bezoekers van deze site weten dat we veel meer doen dan alleen Alfa Romeo. Maar met dit merk zijn we groot geworden. Logisch dus dat we hier altijd achter blijven staan. Zelfs nu het qua nieuwe modellen (op de 4c na) al veel te lang stil is. Gelukkig horen we ook vele positieve geruchten. Tijdens onze 25-jarig bestaan in 2015 zal Alfa Romeo de eerste van een reeks nieuwe modellen introduceren. Het belooft dan ook een belangrijk jaar te worden. Vooruitlopend hierop organiseren we op 28 & 29 november 2014 een Alfa only evenement! 

 • Reinier neemt afscheid

  Tijd voor een nieuwe uitdaging! Reinier Klomp is de afgelopen negen jaar het contactpersoon geweest voor veel van onze klanten. In zijn functie als verkoper heeft hij vele van u te woord gestaan en hij blikt met veel plezier terug op al die jaren. 

 • Win een weekend Maserati GranTurismo!

  10.000 auto-liefhebbende Prins Esclusivo volgers! Bedankt! Dat moet gevierd worden! Als liker van Prins Esclusivo maak je nu automatisch kans op een weekend rijden met een Maserati GranTurismo! Bij 20.000 likes maken we de gelukkige bekend!
 • Benefietavond René Kids Centre

  In 2011 zijn wij op uitnodiging van René Ruitenberg naar het René Kids Centre geweest in Namibië.
  Daar en bij thuiskomst waren we ervan overtuigd hier een ondersteunende rol in te willen vervullen. Inmiddels
  zijn wij en diverse andere ondernemers uit Nunspeet hier dan ook actief bij betrokken.